Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

monument valley of mesa verde

Discussie gestart

SandyenJos

Beste amerikaliefhebbers,

We willen van moab naar page en kunnen dat via mesa verde of monument valley doen (met overnachting)
Wat raden jullie aan om echt niet te missen?
 sandy
#1 - 05-05-2007, 21:34 uur

Marianne

Mesa Verde ken ik niet en ik weet ook niet hoeveel tijd je daarvoor nodig hebt, maar het lijkt mij dat je best beide kunt bezoeken.
Voor Moab naar Page via Measa Verde geeft streets & Trips 8 uur reistijd aan, en als je na Mesa Verde nog Monument valley meeneemt, wordt het 9 uur rijden.
Als je een keuze wilt maken, kies dan voor Monument Valley, dat is toch het ultieme Amerika-plaatje, die beroemde rode rotsen! Bij Gouldings Lodge kun je aardig overnachten, de cabins schijnen leuk en betaalbaar te zijn - ik ken alleen de camping, als je daar gaat staan heb je nog dagenlang een rode tent  1smile

Marianne
#2 - 05-05-2007, 22:18 uur
« Laatst bewerkt op: 06-05-2007, 07:39 uur door Marianne »

Kokopelli

Moeilijk om een keuze te maken. Wij zijn bij beide geweest, dat is denk in de beste optie. Maar soms red je dat gewoon niet met de beschikbare tijd.
Mese Verde vond ik indrukwekkend, maar kost veel tijd. Ligt best een eind de bergen in, heb je niet even in een uurtje bekeken.
En ja, Monument Valley, precies wat Marianne zegt; het ultieme Amerika plaatje en gevoel. Als ik zou moeten kiezen, dan toch voor Monument Valley.
#3 - 06-05-2007, 00:05 uur
Lees hier ons verslag van 2009! Met een camper door het Zuidwesten.

allard

Monument Valley kun je in de route opnemen. Voor Mesa Verde moet je een flink stuk omrijden. Mesa Verde is een uniek park gezien de hoge concentratie aan woningen en de fraaie ligging in de canyons. Of het de moeite waard is kun je uiteindelijk alleen maar zeggen indien je er uiteindelijk geweest bent. Dat kan ik niet voor je beoordelen. Indien je wat meer bent van het type "if you have seen one you have seen them all" dan zijn er in zuidoost Utah voldoende andere mogelijkheden tot het bezichtigen van Indian Ruins. Indien je Mesa Verde laat schieten dan heb je mogelijk tijd om een paar kleinere nederzettingen onderweg naar Monument Valley aan te doen. Ga in dat geval dan beslist ook even langs Natural Bridges en Muley Point.

Allard
#4 - 06-05-2007, 13:33 uur

SandyenJos

Dank jullie wel! ;D
 We laten Mesa Verde zitten en bezoeken de woningen wat meer in de buurt gelegen, bedankt voor de link! Ik heb zelf zitten zoeken naar iets in de buurt, maar niet zo iets kunnen vinden.

Sandy
#5 - 08-05-2007, 10:54 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15