Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

De moderator van dit Forum onderdeel stelt zich voor

Discussie gestart

Dirc

Welkom bij het Forum deel “Westen (West)” van het USA 4 AL Amerika forum.

Moderators van dit subforum is: Dirc

Dirk is al meerdere malen in Amerika geweest. Begonnen als 'eenmalige' reis maar na afloop was direct duidelijk dat Amerika vaker op de planning zou komen te staan. Sinds 2009 wordt er regelmatig de oceaan overgestoken.
Met de tijdens die reizen opgedane kennis en ervaring probeert hij op dit forum anderen te helpen bij hun reisplannen.

Het modereren gebeurt aan de hand van de forumregels zoals deze zijn aangegeven in het onderwerp, “regel gebruik forum”. Als er zich problemen voordoen op dit deel van het forum dan kan je doormiddel van het aanklikken van het icoon “Meld dit bericht aan de moderator” contact met ons opnemen.

We hopen dat je verder veel plezier beleeft bij je surftocht over het USA 4 ALL Amerika Forum.

In deze rubriek kun je reizen bespreken met betrekking tot de hier genoemde staten:
Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Michigan, Minnesota, Missouri, Nebraska, North Dakota, Ohio, South Dakota en Wisconsin.

De regionale onderverdeling op het board - Reizen door Amerika - is gemaakt op basis van de officiele US Census verdeling!


#1 - 09-11-2017, 10:20 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15