Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

The Great River Road

Discussie gestart

jellevr

Na onze roadtrip langs de westkust vorig jaar, heeft het Amerikavirus weer toegeslagen en zijn we aan het kijken wat we dit jaar eventueel kunnen doen voor een 14-daagse trip.
Ik botste hiernet in een artikel op The Great River Road langsheen de Mississipi en vroeg me af of iemand zich al gebaseerd heeft op deze route en of er veel te zien/doen valt onderweg.
Ik ben zelf nog niet gaan uitpluizen welke parken, steden en dergelijke er allemaal te zien zijn, de Mississipi doorkruist nu eenmaal nogal veel staten en alles kan je toch nooit doen.
http://www.experiencemississippiriver.com
#1 - 03-01-2011, 12:59 uur

ned in MO

Ik heb de mississippi meegemaakt in ST louis (arch, anheuser bush etc). Vervolgens in Memphis (elvis, sun studio, beale street, Tunica Miss (gokstad) en mud Island). Als laatste bij new orleans (vele plantages langs de rivier en de mississippi delta.
Dan ben je al een redelijk aantal dagen zoet denk ik
#2 - 03-01-2011, 15:34 uur
Kopen in Amerika? Ga naar onze vernieuwde website!!
Geen lidmaatschapskosten meer maar nog wel die geweldige korting en service!!
www.weship-it.com en binnenkort! www.uship-it.com

Jez

Wij hebben afgelopen september de Great River Road grotendeels gevolgd van Minnesota tot aan Memphis. De route was in Minnesota wel aardig, in Iowa erg mooi en in Arkansas heel apart vanwege de katoenvelden. Nou is september de oogstmaand, dus dan zijn de velden een geweldig gezicht.

Denk dat het handig is eerst te bepalen op welke stad (steden) je wilt vliegen en vanaf daar je route te bepalen. Zoals ned in MO schrijft, St. Louis en Memphis zijn leuke steden, veel bezienswaardigheden. De Mall of America in Mineapolis is een ervaring apart. Mocht je Chicago in je route kunnen opnemen: zeker doen! Wij vonden deze stad bijna net zo leuk als New York!
#3 - 03-01-2011, 21:35 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

jellevr

Bedankt voor de info!

We hebben gisteren de verschillende mogelijkheden is bekeken en het zal waarschijnlijk toch een rondje Florida worden. :)
#4 - 04-01-2011, 12:21 uur

simon

Wij vertrekken volgende week met een RV vanuit Chicago en willen de Mississippi volgen. Bij de planning maak ik gebruik van deze site, die ik met jullie wil delen:
http://www.roadtripusa.com/routes/greatriver/greatriver.html
zeer informatief en een beetje sarcastisch geschreven.
#5 - 22-07-2011, 11:33 uur
RV trips:
99 Montreal-Toronto-NY state
02 SF-Yosemite-LV-Bryce-MonumentValley-GrandC-LA
05 ATL-Florida
08 NY-DC-Amish
11 Chicago-STL-Memphis-NOL-Dallas-OKL

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15