Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Inspiratie uit New York

Discussie gestart

usa4all

Column: Mijn eerste workshop op vrijdag tijdens de Annual IACP (International Association of Culinary Professionals) Conference 2012, begin april, gaat over vlees. Bij binnenkomst staan er twee mannen in witte slagersjassen en liggen er grote stukken vlees op een hakblok. Er hangt een spiegel aan het plafond zodat ook de mensen op de achterste rij iets kunnen zien. Omdat het culinaire aanbod heel breed is op de Conferentie, probeer ik elk jaar bij het uitkiezen van de vijftien workshops een balans te vinden tussen marketing, techniek, nieuwe media en producten. Wat producten betreft heb ik o.a. gekozen voor: Finding the Next Rib-Eye: the Art and Science of Creating New Beef Cuts. Ik ben namelijk nogal geïntrigeerd door het kwaliteitsverschil van vlees in Nederland en Amerika. Zowel voeding als de manier van uitbenen zijn daar een oorzaak van. De workshop wordt gegeven door Dr. Chris Calkins (professor of Animal Science) en David Zino (executive Chef). De moderator is Todd Coleman, food editor van het bekende culinaire tijdschrift Saveur. Hoewel ik geen ‘slacht-expert’ ben, weet ik inmiddels wel een beetje welk stukje vlees ik koop als ik in Amerika ga koken.

Lees alles, klik hier....
#1 - 20-04-2012, 10:21 uur
USA4ALL brengt Amerika dichterbij Nederland!

Word lid van USA4ALL op Facebook!

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15