Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

De leukste geheimen van Disney Magic Kingdom!

Discussie gestart

usa4all

De leukste geheimen van Disney Magic Kingdom!

Een bezoek aan Florida betekent ook vaak een bezoek aan een van de Disney Parken.  Elk jaar ontvangt Magic Kingdom in Walt Disney World Orlando, Florida meer dan 17 miljoen bezoekers van over de hele wereld en Iedereen is een beroemdheid in het Magic Kingdom!

Secret Tunnels!
Frontierland en Tomorrowland cast-leden gebruik maken van geheime ondergrondse tunnels onder het Magic Kingdom, zodat u nooit een Tomorrowland personage in Frontierland zal zien. Dit zorgt voor het behoud van de magische illusie van de meest magische plek op aarde. Gasten van 16 jaar en ouder kunnen een “Backstage Magic Tour” boeken om deze tunnels te bewandelen.

Lees hier meer geheimen!
#1 - 16-07-2016, 12:39 uur
USA4ALL brengt Amerika dichterbij Nederland!

Word lid van USA4ALL op Facebook!

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15