Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

USA4ALL – Live bij Amerikaanse presidentsverkiezingen!

Discussie gestart

usa4all

Over een kleine maand zijn er in de Verenigde Staten presidentsverkiezingen. Verkiezingen die, ondanks de tanende macht van deze supermacht, nog steeds bij veel mensen tot de verbeelding spreken. Zowel in de Verenigde Staten als daarbuiten wordt de race om het presidentschap op de voet gevolgd.

Wat maakt die strijd zo fascinerend en wat moeten we er van vinden? Volgens de één is het een geldverslindende circusshow die om de vier jaar de Amerikaanse politiek bijna een jaar lang op zowel binnen- als buitenlands gebied zo goed als lam legt. Volgens de ander een feest voor de democratie dat begint op een koude januari-avond in de kleine town halls van Iowa en een jaar later eindigt op de trappen van het Capitool in Washington DC.

USA4ALL gaat de komende weken op zoek naar antwoorden op de vele vragen die er zijn over de verkiezingen en de campagnes die er aan voorafgaan. Vragen als: waarom zijn de campagnes in Amerika zo hard en op het scherpst van de snede? Waarom gaat er, zelfs in deze crisistijd, zoveel geld in om? Wat is de invloed van de oude en de nieuwe media en hoe kijken de Amerikanen zelf naar de manier waarop ze hun president kiezen?

In de week van de verkiezingen is USA4ALL ter plekke aanwezig om verslag te doen van dit fenomeen

Lees alles
#1 - 09-10-2012, 21:48 uur
USA4ALL brengt Amerika dichterbij Nederland!

Word lid van USA4ALL op Facebook!

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15