Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Adirondack Park

Discussie gestart

Mrtn

Ik wil tijdens mijn bezoek in Amerika een bezoek brengen aan een NP.

Gezien de ligging lijkt dit Adirondack te worden. Is dit de moeite waard om naar toe te gaan? Wij zijn daar medio oktober; is het dan nog goed te bereiken?
#1 - 07-05-2008, 19:13 uur

Jez

De Adirondacks zijn erg mooi, vooral in het najaar tijdens de Flall Foliage, als alle bomen zo mooi verkleurd zijn.
Het is geen nationaal park maar een park; het valt niet onder de National Park Service.  Je hebt er erg veel meren en spectaculair is de route naar de Whiteface Mountain. Je kunt eerst langs het plaatsje North Pole gaan, waar Santa Claus zijn workshop heeft. Bovenop de berg kun je nog hoger met een lift die door de berg heen gaat. Ga er alleen niet eten of koffie drinken, want da's niet lekker. Op http://visitadirondacks.com/ kun je zien wat er allemaal te beleven valt.
#2 - 08-05-2008, 20:21 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

texas freak

kijk ook eens op www.lakegeorge.com als ik het me goed herinner is in september ook het balloonfestival, honderden hete lucht ballonnen met een flying farmers breakfast in een van de hangars en daarna gaan ze met de ballonnen blaadjes van de bomen plukken voor de foliage kleuren ! echt schitterend !!! heb er 5 van m'n 12 jaar usa gewoond !!
#3 - 24-06-2008, 10:28 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15