Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Reizen door Amerika => Noord Oosten (Northeast) => Topic gestart door: witness op 16-06-2006, 21:24 uur

Titel: Bear Mountain here I come!
Bericht door: witness op 16-06-2006, 21:24 uur
Daar ga ik dan! Op naar Camp Ma-Kee-Ya in Bear Mountain New York. Zondagochtend vlieg ik naar London en dan 's middags van London naar JFK. Als het goed is landen we om 16.10 locale tijd. Mijn eerste nachtje verblijf ik op Columbia University. De volgende dag wordt ik opgehaald door iemand van het camp. Ik ga werken als drama instructor op een daycamp. Onwijs leuk lijkt me. En in het weekend tijd om the big apple te verkennen. Na mijn werk op camp blijf ik nog ongeveer twee weken in de VS (vanaf 25 augustus). Daarvoor staat nog niks vast, maar ik red me wel ;)

Nu alleen nog wat oranje rotzooi kopen zodat ik Nederland goed kan aanmoedigen. Ben de enige Nederlander op camp dus moet wel een indruk achterlaten ;)
Ga ook foto's maken van nederland en de oranjegekte om te laten zien aan de mensen op camp.

Heeft iemand die bekend is met de omgeving toevallig nog wat tips? Het lijkt me er erg mooi.

Groetjes Marjol  wink
Titel: Re: Bear Mountain here I come!
Bericht door: Pieter79 op 16-06-2006, 22:02 uur
Hoi Marjol,

Ik ga half juli in m'n uppie naar NY, helaas voor maar een weekje. Het is net wat je leuk vindt, maar een keer een weekend in New York beleven zal wel gaaf zijn. Het enige nadeel is dat je de auto daar ergens kwijt moet kunnen als je een hotel buiten de stad hebt. In de stad zijn tal van dingen te bezichtigen, zoals Ground Zero, Vrijheidsbeeld, Battery Park, Central Park, SoHo en Little Italy, eventueel een rondvlucht met helikopter of een bustour door de stad.

Zelf blijf ik alleen maar het weekend in de stad en dan ga ik (met huurauto) wat toeren richting noorden. Ik zie wel waar het schip strand......

In ieder geval veel plezier toegewenst daar op het summercamp!
Titel: Re: Bear Mountain here I come!
Bericht door: bgroeneveld op 19-06-2006, 02:49 uur
Marjo: veel plezier in dat kamp. Ik denk nog steeds tevreden terug aan zes weken in de Pocono's in 1971 (en daarna een maand lang met de bus dwars door de VS). Het begin van wat uiteindelijk is uitgelopen op 30 jaar (and counting!) Amerika en een dubbele nationaliteit.
Titel: Re: Bear Mountain here I come!
Bericht door: brius op 24-07-2006, 05:17 uur
He, je zit er al weer een tijdje en ik hoop dat je erg geniet van je tijd daar. Ik ben er zelf ook geweest, op camp in Bear Mountain St Park (camp Top of the Pines) in '99. zeer mooi gebied! wij hadden campers uit de Bronx/Harlem and Brooklyn, ik ben benieuwd waar jouw campers vandaan komen. Ook uit NYC??
nogmaals heel veel plezier en succes, want het kan soms best zwaar zijn... ::)  2006-01