Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Boston - hoteltips

Discussie gestart

Mrjn

Ben al zwaar aan het zoeken geweest, maar ik kom niet veel verderder. Heeft iemand een tip voor een betaalbaar hotel in of in de buurt van Boston?
#1 - 13-05-2007, 11:11 uur

dina

ben in de eerste week van mei in een hotel geweest dat heeel weinig kost. The Berkeley Residence aan de Berkeley Street is een "vrouwen"hotel waar maar op 2 etages mannelijke gasten zijn toegestaan. Veel studenten(internationaal) en zakenmensen. Tijdens mijn verblijft waren er nog drie nederl. (zaken)mannen. Ontbijt is goed, wel eenvoudig. Geen enkel dier in mijn kamer aangetroffen, bv. muggen of luisen. Hotel ligt in district Back Bay, s'avonds is er buurtbewaking en de ligging is perfect vlakbij twee metrolijnen(The T). Primitief maar goedkoop en schoon!!!
gr. Dina
#2 - 24-05-2007, 23:49 uur

Brenda

Heb een hele leuke tip voor je.
We zijn er zelf net geweest.

Nolan House in Boston. Het is een B&B in zuid Boston.

'leuke' kamers, heerlijk ontbijt, gezellige hosts, vrij parkeren, naast de deur de stadsbus die je naar het centrum brengt.
Veilige buurt en een heerlijk leuke goedkoop cafe/restaurant waar je kunt eten: junction.

Hun internet adres is www.nolanhouse.com
Kosten zijn 100,- incl ontbijt en tax.

Echt een aanrader, als wij weer gaan dan slapen wij weer daar!

#3 - 09-06-2007, 09:47 uur

Mrjn

Bedankt voor de reacties.
We hebben/hadden besloten om Boston over te slaan dit keer. We willen Boston nog wel een keer bezoeken, maar dan als stopover voor een reis naar het westen of zo. Zodat we geen auto hebben waar we ons druk om hoeven maken.
#4 - 13-06-2007, 01:13 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15