Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Cabins in Noord Oosten

Discussie gestart

Giovanni

Wij willen tijdens onze rondreis in het noord oosten de hotels in steden afwisselen met overnachtingen midden in de natuur. Wie heeft ervaring met het huren van cabins op campingsites? af andere suggesties.
#1 - 21-05-2006, 22:53 uur

Traveller

Wij hebben wel eens een cabin gehuurd op een KEA-camping. Op zich best te doen, maar je moet wel van harde, korte bedden houden. Het hoofd wel een aantal malen gestoten tegen de houten balken! De wc/douche voorzieningen waren daar overigens prima, vlak bij de cabin en redelijk schoon. Ik heb nog wel een boek van de KEA-s.
Ook wel eens cabins tegengekomen welke niet op een camping staan, maar eigenlijk meer als motel fungeren. Dit is echt het mooiste dat je kunt krijgen: een ruime cabin met alles erop en eraan: douche, wc, grote bedden, tv, koelkast, magnetron, etc. Luxe voor een redelijke prijs!
Ytsje
#2 - 22-05-2006, 12:22 uur

Giovanni

Dank je voor je reactie. Moet je daar je eigen slaapzakken meenemen of zijn daar dekens etc.? Wat is een KEA- eigenlijk?
De cabins die niet op een camping staan behoren die bij een organisatie of zijn dat toevalstreffers?
Gio
#3 - 22-05-2006, 21:24 uur

Annemiek

Ik had vanmorgen al een reactie gegeven maar die staat er niet.
Met KEA  bedoelt Ytsje denk ik de KOA (campgrounds of america). Die hebben vaak cabins, het is niet meer dan een hutje met een paar bedden erin. http://www.koakampgrounds.com/
Bij KOA moet je je eigen slaapspul meenemen, bij andere plekken varieert het.
De KOA campings zijn wel schoon, maar niet mijn favoriete, meestal staat alles vrij dicht op elkaar.

In de State Park (tenminste die hier in de buurt liggen, Treman, Taughannock Park) zijn ook cabins, hierin staan bedden en een koelkast. Deze liggen heel mooi in het bos.

We hebben dit weekend gezocht om een cabin te boeken voor 3 dagen in de Adirondacks in juli, maar de meesten kon je in het hoogseizoen alleen voor een week boeken in dit gebied, en anderen waren ons te duur, dus uiteindelijk gaan we toch naar een motel. Hoewel deze plek ons heel mooi leek http://www.oldforgecamping.com/ 
Je kunt gewoon eens googlen op cabins of cottages en het gebied dat je wilt.
Annemiek
#4 - 23-05-2006, 02:07 uur

kevertje

We hebben dit weekend gezocht om een cabin te boeken voor 3 dagen in de Adirondacks in juli, maar de meesten kon je in het hoogseizoen alleen voor een week boeken in dit

Ik zie hier Adirondancks, dat is een N.P. maar ik kan op www.nps.gov niet eens dit park vinden. En is het de moeite waard ?
#5 - 23-05-2006, 08:25 uur

Wop

Het is een State park een geen NP, dat is de rede waarom je het niet kan vinden.  ;)

Wellicht heb je wat aan deze link.
#6 - 23-05-2006, 11:28 uur

jfeelders

Ik zie hier Adirondancks, dat is een N.P. maar ik kan op www.nps.gov niet eens dit park vinden. En is het de moeite waard ?

Adirondack Park is een mooi en groot park (het grootste van de USA) met mooie routes zoals de 28N van Warrensburg naar Tupper Lake. Enkele jaren geleden hebben we 2 nachten overnacht op een camping bij Cranberry Lake. In dat gebied zijn veel meren en moerassen wat als nadeel heeft dat er 's avonds erg veel muggen/steekvliegen zitten. Vroeg naar binnen dus!
#7 - 23-05-2006, 15:15 uur
2002 New York en New England || 2005 Californië, grote parken en Las Vegas (getrouwd!) || 2008 Route 66?
http://www.feelders.com || http://fotos.feelders.com

Giovanni

We hebben dit weekend gezocht om een cabin te boeken voor 3 dagen in de Adirondacks in juli, maar de meesten kon je in het hoogseizoen alleen voor een week boeken in dit gebied, en anderen waren ons te duur, dus uiteindelijk gaan we toch naar een motel. Hoewel deze plek ons heel mooi leek http://www.oldforgecamping.com/ 
Je kunt gewoon eens googlen op cabins of cottages en het gebied dat je wilt.
Annemiek
Zowel Adirondack en Old Forge zien er fantastisch uit - als dat doorsnee campings zijn - dan denk ik dat we terplekke eerst maar een tent kopen.
Moet je daar een AAA-pas voor hebben? of maakt dat niet uit?
Gio
#8 - 23-05-2006, 19:06 uur

Annemiek

De Adirondacks zijn erg mooi! Zoals je zegt, het grote nadeel zijn de muggen in de zomer, en de zwarte vliegen in het voorjaar. Goed muggenspul gebruiken dus.
Er is heel wat info te vinden over de Adirondacks, maar hier is wat achtergrond; http://www.dec.state.ny.us/website/dlf/publands/adk/
Het is geen State Park en het is geen National Park. Het is een verzameling van publiek en prive landen. Om het park in te komen hoef je ook niet te betalen, grote stukken grond worden beheerd door het NY department of conservation (DEC) die ook veel campings beheren. De enige plek die we tot nu toe tegen gekomen zijn waar we moesten betalen voor daggebruik was Nick's Lake bij Old Forge. Hoewel Nick's Lake niet echt een state park is (het is ook niet te vinden onder state parks) konden we wel in met onze jaarpas voor de NY state parks. Helemaal snap ik ook niet hoe het in elkaar zit.
In ieder geval is de Adirondacks een van mijn favoriete gebieden en wie van natuur houdt moet er zeker eens naar toe gaan.

Ik zie dat er net nog een berichtje tussen is gekomen. Die campinglink die ik gegeven had zou ik niet standaard noemen. De bovengenoemde link van het DEC heeft een hele lijst van campings die meer standaard zijn en een heel stuk minder luxe!

Ik ben vooral bekend met Old Forge, omdat het voor ons het dichtsbijzijnd is. Onze kinderen hebben hier dit jaar weer voor gekozen voor het waterpark, en ik ben weer blij met de mogelijkheid om te gaan wandelen en kanoen!
Voor wie hier in de buurt is en wil kanoen, Tickner canoe in Old Forge  verhuurt kanoes http://www.ticknerscanoes.com/  Het ligt aan de Moose River en is een heel fijne langzaam stromende rivier.
Er zijn verschillende wandelroutes, en wij hebben vooral de gemakkelijke en korte gedaan.
Deze hike ga ik de familie op mee slepen (hoop ik), de vorige keren dat we het geprobeerd hebben zijn we 1 keer weggeregend en 1 keer weggesneeuwd; http://www.tvenet.com/hiking/bald_mtn/default.asp?b=p
Zo zijn er heel veel mooie plekjes te vinden, en de lokale visitor centers kunnen je daar verder mee helpen.
Old Forge en het plaatsje Inlet (en andere plaatsen heel zeker ook) hebben zandstrandjes waar je in het meer kunt zwemmen.
#9 - 23-05-2006, 19:49 uur

Jez

Wij zijn in de Adirondacks de White Face Mountain opgegaan: geweldig! Mocht je er toevallig in de herfst zijn, dan zit je er helemaal gebakken, met de schitterende herfstkleuren. Voor de liefhebber ligt net voor de Whiteface Mountain het plaatsje North Pole, waar Santa zijn workshop heeft. Is alleen in het weekend en op feestdagen open. Ik heb hier over geschreven op mijn vakantieblog, onder het hoofdstuk Oostkust.
#10 - 23-05-2006, 21:17 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15