Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

camper wegbrengen Chicago - New York

Discussie gestart

ausma

Wij zijn weer thuis, alweer een week!!! We hebben het erg leuk gehad en het is zeker voor herhaling vatbaar. De route die ik in mijn hoofd had is ook helemaal gelukt en de campgrounds die ik mede door een aantal medeforumleden heb gevonden ook.
Het begon in Chicago O'Hara, daar een prima overnachting gehad in het best western hotel en de volgende dag om half zeven opgehaald met een grote bus naar Middlebury waar we de camper konden halen. Dat was wel een beetje chaotisch, liep zeg maar niet erg soepel! We waren er om half tien en om half een reden we pas weg maar we hadden niet zo'n hele lange route, we gingen naar Michigan city, waar we zes uur in de middag aankwamen. volgende dag met de camper naar het station wat beveiligd was en op de trein gestapt naar Chicago, duurde anderhalf uur. Volgende dag weer gedaan.. Prachtige stad. volgende dag weer op pad met de camper richting Lancaster, 2 overnachtingen gehad in de Apalachen gereden met de TOM TOM!! Vermijd snelwegen en tolwegen, dus een mooie route! Paar dagen op  Cherry Hill camping gestaan in Washington, wat is dat een prachtige stad, met al die mooie musea en standbeelden, daarna doorgereden naar Liberty Harbor campground in Yersy city waar we de laatste 5 nachten gestaan hebben, is niet zo'n hele leuke campground, meer een veredelde parkeerplek, maar je staat er veilig en rustig! Met de metro zat je in een half uurtje in het centrum van New York.
Kortom: We hebben onze plannen kunnen realiseren, het is natuurlijk niet de manier van reizen met de camper, dat doe je natuurlijk liever in de natuur en op kleine wegen, maar daarentegen hebben we 3 grandioze steden gezien, Amish gebied doorgereden, Apalachen een heel stuk, soms was het koud (verwarming lekker aan) en we hebben allerlei soorten weer gehad, van strak blauwe lucht, tot een hele dag sneeuw en een hele dag regen in New York (dat was wel jammer, maar, ja) Groeten van Wim en Mirjam
#1 - 10-04-2014, 20:57 uur

Cees A

Hoi Wim en Mirjam,

Leuk om te lezen dat je vakantie met de camper je zo goed is bevallen.  :afro:
#2 - 11-04-2014, 07:54 uur

Wop

Hi Wim,

Ik hoop dat het ons ook zo goed bevalt. Wij gaan met een week voor het eerst met een camper...
#3 - 11-04-2014, 13:54 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15