Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Citytrip New York combineren met ...?

Discussie gestart

Mare01

Dochter gaat met vriendin week stage lopen in New Jersey. Wij overwegen 2 scenario's;
A) meiden (15) vliegen alleen heen, wij halen ze na afloop op en plakken er met zn 4-en een paar dagen New York aan vast, of
B) wij vliegen met zn 4-en heen, wij zetten de meiden af en gaan samen een week een week op pad, pikken dan de meiden op en doen paar dagen New York.

Vragen die wij hebben, en waar we graag jullie input voor krijgen:
- wat/waar zouden we die week t leukst kunnen besteden? Zowel natuur als stedentips zijn . We willen niet als gekken rondrijden maar 2 of 3 bestemmingen moet lukken
- relevante overnachtingstips zijn ook
- stageverlener zegt vooral op Newark te vliegen ivm files etc bij JFK. Even gegoogled op huurauto's maar die bedrijven zitten vooral op Jfk lijkt t. Wat zijn jullie ervaringen met drukte op Jfk?
- en zijn er tips re autohuur?
- tips waar te zoeken op goede vliegtarieven zijn ook . De voor de hand liggende (vliegtarieven, cheaptickets, wtc etc hebben we al gehad). Is het slim zsm (we gaan eind april 2013) te boeken of te hopen op lastminutes?

We hopen erg op jullie tips!
Alvast bedankt,
Mare
#1 - 26-09-2012, 20:28 uur

martinm

Gesloten, twee dezelfde topics
#2 - 27-09-2012, 08:24 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15