Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

gaan we dit halen qua reistijd?

Discussie gestart

ellebel

hoi,
we gaan dus niet vliegen maar per auto zoals jullie aangeven is dit een stuk mooier.
voor ons is het voornaamste om naar Maine te gaan, vanwege de natuur en zomaar dwalen door de dorpjes etc., maar nu zijn we wel erg dichtbij andere mooie dingen die we eigenlijk dan ook wel willen zien, maar of dit allemaal haalbaar is zonder hele dagen in de auto te zitten? Ik vind het ook heel moeilijk om afstanden in te schatten, vandaar.
We willen beginnen bij de Niagara watervallen, waar moet je dan naar toe vliegen en is het niet moeilijk om naar de Canadese kant te gaan omdat je alleen een visum voor Amerika heb?
vandaar de kortste route naar Maine en daar een paar dagen blijven en vanaf daar rond kijken, dan naar new york voor een dag 3, wij zijn daar 20 jaar gelden ook al geweest dus de eerste indruk hebben we nog, en vandaar naar Washington voor een paar dagen.
We hebben zo'n 3 weken de tijd omdat we de 4e week naar onze dochter willen die een jaar naar highschool gaat, waar weten we nog niet.
Is dit onbegonnen werk of is het te doen?
bedankt alvast.
#1 - 02-11-2009, 10:32 uur

hdeweert

hallo
Je verhaal ziet er allemaal erg vrijblijvend uit. Probeer eens alle dingen die je wilt gaan zien en doen aan in een route op te nemen en deze op
het forum te zetten. Lees eens wat reisverhalen op het internet door en kijk eens wat volders van reisbureaus na. Je krijgt dan enig idee
van wat er te zien en doen is en je kunt dan zelf een basis route vaststellen naar eigen idee zodat je geen lange tochten maakt.
Succes.
Harm
#2 - 02-11-2009, 11:45 uur

Hans B

We willen beginnen bij de Niagara watervallen, waar moet je dan naar toe vliegen en is het niet moeilijk om naar de Canadese kant te gaan omdat je alleen een visum voor Amerika heb?
Ik begin even bij het begin.
Het makkelijkste is om op één land te vliegen en in één land je auto te reserveren.
Dus vliegen op Canada en huren in Canada of vliegen op de USA en huren in de USA.
Voor de Niagara watervallen heb je twee opties.
Toronto (CND) is het dichtstebij (de falls = ±1 uur rijden) en je kunt er rechtstreeks naartoe vliegen.
Buffalo (NY, USA) is de grootste stad in de VS (½ uur rijden vanaf de falls), maar vliegen zul je met een extra overstap moeten doen.

Het is geen probleem om in de auto vanuit CND naar de USA te reizen of omgekeerd.

Ik kan wel routes bedenken, maar ben ik zelf nog niet in het noord-oosten geweest om je uit eigen ervaring te kunnen zeggen wat de moeite is. Andere forumleden kunnen dat ongetwijfeld wel.
#3 - 02-11-2009, 12:29 uur
Sinds 2001 in 24x al  1250  dagen en 122.500 mile   RV-en door Amerika.

ellebel

hoi,
bedankt, meestal hebben we geen strakke route alleen de hoogte punten en onderweg zien we dan wel wat we kunnen doen.
de auto willen we eigenlijk in new york of Washington achterlaten dus waarschijnlijk is dan het beste via buffalo te vliegen en daar de auto te huren?
#4 - 02-11-2009, 12:50 uur

Freddytex

Als je ook door Main wenst te touren kan je beter op Boston vliegen. en vandaar een roundtrip plannen via Maine,Niagara falls ,Pensylvania en Washigton.
Dit is goed te doen in drie weken.ikzelf heb dit reeds 3 maal gedaan met succes.
Auto huren in Boston via Eautohuur of usareisen.de De kaart eens bekijken en zien wat je wensen zijn
succes , Freddy
#5 - 02-11-2009, 21:34 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15