Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Goedkoop hotel Philadelphia

Discussie gestart

iris1987

Over een maand gaan wij (24, 22 en 16 jaar oud) een tour maken door het Noord-Oosten van de VS.
We verblijven ook 2 volle dagen (3 nachten)  in Philadelphia.
We zijn op zoek naar een goedkoop hotel dat óf in het centrum óf naast de metro ligt.
 Heeft iemand tips?
#1 - 10-06-2010, 22:14 uur

Wop

Toen wij aan de Ooskust (2006) verbleven heb ik enkele hotels geboekt via Priceline, via deze site kan je bieden op hotelkamers in een bepaald gebied in de regio waarin jij wilt verblijven. In principe is het alleen voor de Amerikaanse markt, maar met een paar aanwijzingen is het ook te gebruiken voor de Nederlandse reiziger. Zo gebeurde het ons dat ik een 3 sterren hotel nabij Philadelphia boekte voor slechts $50,- per nacht, waar het gebruikelijk $159,- kost. Dat is toch een behoorlijke besparing! “Nadeel” van Priceline is dat je direct moet afrekenen via je credit card en het geld niet terug te vorderen is. Dus mocht je onverhoopt je planning wijzigen, dan ben je dat geld dus kwijt. Maar aan de andere kant kan het je dus behoorlijk besparen.
#2 - 10-06-2010, 22:34 uur

Tammy

Wij hebben twee weken geleden twee dagen geslapen in Hampton Inn Convention Centre. Het convention center wordt nu wel verbouwd / gebouwd maar wij hebben daar geen last van gehad. Behalve dat je normaal gesproken vanuit het hotel rechtdoor kon lopen en dan liep je zo tegen Macy's aan. Nu loop je links of rechts erom heen. Het hotel is prima, met 's ochtends een ontbijtje. Niets luxe maar wel voor elk wat wils. Een binnenzwembadje en gratis wifi. En natuurlijk het allerbelangrijkse: prima bedden.
Wij hebben voor het hotel voor twee nachten ongeveer 150 euro betaald, geboekt via Expedia.
#3 - 11-06-2010, 20:46 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15