Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Reizen door Amerika => Noord Oosten (Northeast) => Topic gestart door: Monique Huisman op 04-01-2012, 18:20 uur

Titel: Helicopter vlucht boven New York
Bericht door: Monique Huisman op 04-01-2012, 18:20 uur
We gaan deze zomer naar New York en willen graag een tocht boven New York maken met een helicopter.
Is het handig om al hier vanuit  Nederland te boeken op internet?
Kan je dit het beste rechtstreeks bij het bedrijf doen of zijn er andere bureautjes waar je dit kan  doen.
Wie van jullie heeft hier ervaring mee?

Monique
Titel: Re: Helicopter vlucht boven New York
Bericht door: Michel op 05-01-2012, 13:57 uur
Afgelopen november hebben wij ook een helicopter vlucht gedaan boven New York. Wij hadden niet van te voren gereserveerd in Nederland.. Wij hebben op dezelfde dag, dat we de vlucht wilden maken, bij de lobby van het hotel gevraagd of ze een vlucht konden reserveren. We hadden erg veel geluk, want er was namelijk nog maar 1 plekje vrij voor de gehele dag! Van te voren afspreken lijkt natuurlijk aantrekkelijk, maar denk er wel aan dat je die dag net regenachtig weer of veel bewolking kunt hebben. Zou erg zonde zijn van je dure vlucht. Mijn advies is als je in NY bent, dat je het weerbericht goed in de gaten houdt. En bijvoorbeeld 2 dagen van te voren reserveert. Ik denk dat dit wel genoeg moet zijn. Wij hebben onze vlucht via het hotel laten reserveren. Ging prima en betaalde gewoon een normale prijs zoals op de folders stond. Wel moest je in het hotel alvast een voorschot betalen.

Groetjes Michel
Titel: Re: Helicopter vlucht boven New York
Bericht door: Ferryteel op 20-02-2012, 15:23 uur
Hoi Monique,

Twee jaar geleden hebben we ook een helivlucht gedaan (overigens, niet over NewYork maar over het water (ze mogen niet over de stad vliegen)).

We hadden super veel geluk. We zijn naar de pier gelopen (de pier, vlakbij Financial District), en zijn aangeklampt door verschillende " propers" die je vluchten wilden aansmeren. Door een beetje tegen elkaar uit te spelen en wat geluk te hebben, hebben we betaald voor een 10 minuten vlucht en hebben we uiteindelijk ruim 60 minuten gevlogen (Van Coney Island tot aan Yankee stadium en alles wat er tussen zit!).

Supergaaf en zeker de moeite waard. Helemaal als je ook van fotograferen houdt...

Veel plezier!

Ferry