Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Holiday Lettings vraag

Discussie gestart

maryde

Via dit forum ben ik een tijd geleden gewezen op Holiday Lettings om eventueel een appartement te huren voor een week in NY City. We hebben al een hotel geboekt maar een appartement bij HL is aanmerkelijk goedkoper. Hoe kom ik achter het precieze adres of gaat dat via de agent?
#1 - 25-06-2011, 19:21 uur

bgroeneveld

Beetje vreemde naam: letting is Brits Engels voor wat de Amerikanen renting noemen.

Ik zou die mensen een email sturen of bellen (via Skype of zo, goedkoop). Ze moeten je een duidelijk antwoord kunnen geven, zodat je niet uitkomt in een klain achterafkamertje ergens ver in Queens. Als ze dat niet kunnen/willen, zou ik ze niet vertrouwen en het elders proberen.

Zet een adres (of minstens een buurt) hier en dan kunnen wij samen je verder helpen. Ik ken bijvoorbeeld Brooklyn redelijk goed, heb in een aantal wijken gezocht naar een woning voordat we in Ditmas Park terecht kwamen. En als het niet te ver is, wil ik best eens langslopen.
#2 - 26-06-2011, 04:18 uur

maryde

Dank voor je antwoord en je aanbod. www.holidaylettings.co.uk Het schijnt een wereldwijde, Engelse organisatie te zijn. Misschien blijven we gewoon bij de boeking die we al deden bij de Radoi City Appartments, maar het zou 300 schelen. Wel veel, maar op onduidelijkheid zit ik niet te wachten. Ik denk er nog over...
#3 - 26-06-2011, 09:55 uur

bgroeneveld

Dat een Brits bedrijf Brits Engels gebruikt is natuurlijk best gewoon. Maar ik zou ze toch wel even vragen hoe ze dat doen met verblijfplaatsen in de VS. Hebben ze een plaatselijke afdeling overal in de wereld waar mensen de aangeboden apartementen controleren? Controleren ze of onderhuur mag/hoe dat geregeld is? Enz. Vooral in de VS is plaatselijk aanwezig zijn van een organisatie erg belangrijk.

Radio City hoor ik overigens goede dingen over. En soms betekend meer betalen minder zorgen. Ook wel wat waard.
#4 - 26-06-2011, 13:23 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15