Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Independence Day

Discussie gestart

plien85

Hallo allemaal,

wij vertrekken 16 juni naar New York en hebben daar een auto gehuurd. We gaan daar een dikke 3 weken een rondreis doen. Nou vragen wij ons af in welke steden/ omgeving wat te beleven valt op Independence Day. Als ik naar onze planning kijk zijn we of in Washington of een plaatsje aan de kust, atlantic city of daar in de buurt. Zijn er tips waar je deze dag het beste kunt doorbrengen? Wij vinden het wel leuk om iets vand eze dag mee te krijgen. En aangezien het een nationale feestdag is, moeten we van te voren een hotel boeken ivm de drukte?

Is er ook een website waar de activiteiten per regio voor deze feestdag staan?

Alvast bedankt!


Groeten Eline
#1 - 22-05-2011, 11:04 uur

bgroeneveld

Op onafhankelijkheidsdag zijn er overal optochten en vertmaak. Zelfs in de kleinste plaatsen.

Vooral in kleine plaatsen zijn die optochten altijd erg leuk, de vrijwillige brandweren in de wijde omgeving rijden mee, de fanfares van de plaatselijke middelbare scholen, de honkbalclub voor jongeren, de padvinders, alle groepen lopen mee en de mensen die niet meelopen, zitten op vouwstoeltjes aan de kant. Ik heb ooit in het Noordosten ergens een tank (van de nationale garde) mee zien rijden.

Als je geluk hebt, is er ook een ouderwets kermis (met ballen naar stapels blikjes gooien, bijvoorbeeld) en 's avonds vuurwerk.

Ondertussen is er altijd wel een open winkel te vinden.

#2 - 22-05-2011, 13:33 uur

PetraVS

Independence Day in Washington is echt een ervaring.  De hele dag zijn er allerlei (gratis) dingen gaande op de Mall en 's avonds is er een spectaculair vuurwerk met de monumenten op de voorgrond. 
#3 - 24-05-2011, 02:48 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15