Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

must see in Boston??

Discussie gestart

M. Haanstra

Hallo allemaal,

Momenteel zit ik in de USA (in Lexington), en ga binnenkort - volgende week - 2 1/2 dag naar bosten. Nu kan ik een standaard tour boeken voor 2 dagen (HOP ON, HOP OFF) met ondermeer de USS Constitution en ongetwijfeld Freedom Trail, maar wat zijn de absolute do''s (and don't natuurlijk).

Ook voor NY hou ik me aanbevolen. Ik ben daar al eerder geweest en heb de meest belangrijke dingen gezien, zoals lady liberty, ESB, Ground Zero en Central Park.

Groet,
Menno

Ps. een erg prematuur reisverslag staat op  http://www.haanstra.biz/USA2009.php

#1 - 09-09-2009, 01:35 uur

thieske

Menno,

ik ben lange tijd niet hier geweest, zie dat je my personal favourite gaat bezoeken. Do/Don't is het banknorth garden (treinstation en stadion in een) als je houd van basketball/ijshockey op het hoogste niveau. Entree voor het museum en het stadion zijn wel redelijk prijzig en je moet er op tijd bij zijn ivm tours. Verder is de Freedom Trail een absolute must do. Als je eenmaal bunker hill hebt bezocht ben je wel enkele kilometers verder gewandeld. Voor de rest is het gewoon een schitterende stad, schuin tegenover het gemeentehuis (een of andere grijze betonnen kunstwerk dat m.i. niet past) kun je in een soort van sportscafé heerlijke kreeft eten.

Het stuk boston boven de John Fitzgerald expressway is overigens echt de moeite waard. Daar is haast geen hoogbouw meer en loop je min of meer "door de wijk" maar er is ruim voldoende te zien!!! De Freedom trail loopt deels ook door dit gebied heen.

#2 - 13-09-2009, 10:00 uur
« Laatst bewerkt op: 13-09-2009, 10:07 uur door thieske »
For Boston, For Boston, We sing our proud refrain

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15