Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

New York naar Miami

Discussie gestart

bonny

Ik dacht mijn vraag al eerder geplaatst te hebben maar kan m niet terugvinden...

Mijn vriend en ik willen in mei 2 weken van New York naar Miami rijden. Hebben zoiets niet eerder gedaan en zijn heel veel informatie aan het lezen.
Maar hoop nog sneller aan info te komen van ervaringsdeskundigen; Mijn vragen zijn:
1. Is dit te doen in 2 weken (ik heb zelf veel uitgezocht en heb het gevoel dat het moet kunnen, maar heeft iemand ervaring?)
2. Heeft iemand dit (of ongeveer hetzelfde) gedaan en wat was je schema (per dag en wat heb je gezien etc)

Ik ben zelf wel een heel eind met uitdenken, maar wil niet graag dingen overslaan door onwetendheid. Het plan is tot nu: paar dagen new york, washington, via shenandoah national park en dan willen we via de great smokey mountains. Het einddoel is dus miami via orlando, maar hoe dat precies gaat, zover was ik nog niet.

Wij wonen nu op Aruba maar gaan na Amerika terug naar NL, de vluchten worden dus Aruba - New York en Miami - Amsterdam. Ik heb nu via vliegwinkel de goedkoopste opties gezien, iemand nog een tip voor een goedkopere site?
Qua auto heb ik op Hertz nu de goedkoopste aanbieding gezien 700 euro voor 2 weken. Heeft iemand ervaring met hertz? Komen hier nog kosten bij en waar moet ik op letten?

Bedankt!#1 - 27-01-2007, 14:12 uur

B-man


Wij wonen nu op Aruba maar gaan na Amerika terug naar NL, de vluchten worden dus Aruba - New York en Miami - Amsterdam. Ik heb nu via vliegwinkel de goedkoopste opties gezien, iemand nog een tip voor een goedkopere site?


Kijk ook eens hier: www.cheaptickets.nl

Heb er persoonlijk goede ervaringen mee en ze zijn zeer goedkoop.
#2 - 27-01-2007, 15:15 uur
"There is nothing wrong with America that cannot be cured by what is right with America"

NYC in 4 dagen! : http://www.verenigdestaten.info/new-york-city-in-een-weekend-4-dagen/

Hans B

Hallo Bonny,
is Aruba - Miami - New York - amsterdam geen logischere route ?
Hans
#3 - 27-01-2007, 18:49 uur
Sinds 2001 in 24x al  1250  dagen en 122.500 mile   RV-en door Amerika.

B-man

Hallo Bonny,
is Aruba - Miami - New York - amsterdam geen logischere route ?
Hans

Vond ik ook maar misschien is er een voordeliger ticket uit de andere optie te halen?!
#4 - 27-01-2007, 19:39 uur
"There is nothing wrong with America that cannot be cured by what is right with America"

NYC in 4 dagen! : http://www.verenigdestaten.info/new-york-city-in-een-weekend-4-dagen/

bonny

Inderdaad. een ticket van hier naar Miami is meer dan 2x zo duur. Daarnaast is New York amsterdam ook duurder dan Miami - amsterdam.
 :)
#5 - 27-01-2007, 21:44 uur

kevertje

Wij zijn wel een keer van Atlanta naar Miami gereden via Tallahassee, Pensacola, Naples, Ft Lauderdale, Miami.
Van Atlanta wilden we naar New Orleans maar dat was net 2 weken na de ramp daar. Dus zijn we van Atlanta naar Memphis gegaan, Tupelo, Nashville en via de smokey mountains langs de kust naar Tallahassee.

Ik denk dat NY -> Miami wel te doen is in 2 weken maar als je meer tijd kan hebben zou ik het doen. Daarnaast zou ik ook van Miami naar NYC rijden. Je rijd dan al in de goede richting !
Nadeel van deze trip: drop off kosten omdat je in NYC of Miami oppikt en in een compleet ander deel van de States inlevert. National rekende toendertijd 200$ en de rest ongeveer 300$ of meer.
#6 - 12-02-2007, 21:56 uur

bonny

Hoi Kevertje,

Zoals ik schreef zijn de kosten van de tickets veel hoger als van Aruba naar Miami en van New York naar a'dam vlieg (voor beide vluchten) dus vlieg ik liever wat langer naar new york.

We hebben de tickets trouwens geboekt, hebben iets langer dan 2 weken. De drop off fee ik weet het, maar het lijkt me wel juist super leuk om een heel deel van het land te zien dan rondom 1 stad te rijden. (kan nu toch niet meer terug, haha). En voor ons is dit sowieso een goedkopere trip omdat we weer in NL gaan wonen en de vliegticket van aruba naar NL ongeveer evenduur is als deze beide tickets. JOEHOE heb er echt zin in!

Spreek voor mijn werk veel amerikanen en zeggen allemaal dat het goed te doen is en anders moeten we maar een keer een dag heel hard door trekken.
Iedereen die nog tips heeft... ze zijn welkom! Ik heb tot nu toe de goedkoopste auto op HERTZ gezien 700 euro voor die twee weken met drop off en alles erbij. Weet iemand nog iets cheapers?
#7 - 21-02-2007, 23:41 uur

kevertje

Wat mij opviel bij mijn laatste trip was dat AVIS.nl goedkoper was dan AVIS.com of AVIS.be
Dus je zou eens op de diverse sites kunnen kijken:
National Car Rental
Avis
Alamo
Hertz
Dollar


Zelf heb ik ervaring met alle 5 en ze zijn allen wat mij betreft even goed alhoewel ik niet meer voor AVIS zou kiezen. Het inleveren van onze auto in NYC de laatste keer was nogal bizar. We moesten veel meer betalen opeens (wat we uiteindelijk via Avis Nederland wel terug hebben gekregen na zeuren) en de auto was aan onderhoud toe ! Dat hebben we aangegeven bij het inleveren en toen we nog over de rekening liepen te klagen werd de auto na te zijn gewassen zomaar aan mensen meegegeven die naar New Hampshire wilden rijden. Gelukkig zag de beste man die de auto mee wilde nemen het op tijd.
Maar vond het toch wel raar.
#8 - 11-03-2007, 13:59 uur

bonny

We hebben gister een Toyota Corolla geboekt via Hertz. 622 euro all inn. Volgens mij is dat het goedkoopste wat er te krijgen was en heb veel gesurfd.
Over 7 weken gaan we al dus heb errug veel zin!
#9 - 14-03-2007, 14:17 uur

Freddytex

via National zijn de dropoff vaste kosten 199 $ + taks via Avis(Miami - New York) is dit 300 $ + taks en met Hertz hetzelfde Dollar vraagt echter 500 $ + taks voor hetzelfde trajekt.Twee weken is geen enkel probleem voor deze afstand indien je 250 miles per dag aflegt heb je slechts 6 dagen nodig de overige dagen zijn om iets te zien,zoals daar zijn Washington,Williamsburg,Smokey mountains,Savannah


#10 - 06-08-2007, 20:55 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15