Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

noord oost amerika

Discussie gestart

henkp

 8)

dit is onze eerste ervaring met dit forum. Wij zijn al 2x eerder in Amerika geweest, telkens in het westen, het broemde rondje met wat varianten zeg  maar. In september en oktober zijn we naar Canada/West Amerika geweest per auto. Omdat we daar veel campers zagen rondrijden zijn we eens rond gaan kijken en hebben via Travelhome een camper kunnen huren. Die moeten we in de buurt vaDes Moines op halen. We willen hem 3 weken later in New York inleveren. Het valt ons op dat er zo ontzettend weinig goede boeken zijn met beschijvingen van plaatsen om een route uit te zetten. Ons lijkt een tocht door New England erg mooi(we gaan nagenoeg de hele maand mei). Heeft er iemand suggesties voor ons?

we horen graag van je!
Dianne en Henk   
#1 - 24-01-2009, 19:53 uur

Mrjn

Als je dan toch in Iowa bent, zou ik zeker langs Winterset in Madison County gaan om de bruggen en andere filmlocaties te bekijken. Je zou ook Chicago kunnen inplannen, maar parkeren daar is niet echt heel handig. Er zullen vast wel campgrounds in de buurt zijn, maar daar heb ik geen idee van. Vandaar kun je richting Pennsylvania rijden en Amish Country bekijken. Gettysburg is op de route, Philadelphia en Washington DC zou je ook kunnen meepakken. En dan zit ik waarschijnlijk al bijna op 3 weken...

Of je kachelt door alle tussenliggende staten en start in de staat New York en gaat dan bovenlangs via Vermont, New Hampshire en Maine richting NYC. Maar je hebt een camper en we hebben het over best veel kilometers.

Wat je zou kunnen doen (wat wij ook vaak doen) is een kaart van het gebied pakken en dan stickertjes plakken wat je wilt zien. (Kan natuurlijk ook met Google Maps). En dan een route plannen.
#2 - 26-01-2009, 20:25 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15