Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Reis NY-Boston-NF-Washington-Philadelphia-NY

Discussie gestart

kimw84

Hallo allemaal,
We gaan in april van dit jaar onze eerste reis naar Amerika maken. We hebben een hotel in NY geboekt, alle overige plekken willen we op de bonnefooi doen. Valt niet mee om een goede planning te maken :-\ , alles is nog zo onbekend.  Zou heel graag jullie meningen en tips willen horen. We hebben lang zitten zoeken naar een tussenstop tussen Niagara Falls en Washington, ik heb de knoop door moeten hakken maar heb nog steeds twijfels. Ook vraag ik me af of we niet langer moeten uittrekken voor Boston.

Datum   Van                   Naar                   Via
24/04   Brussel           NY   
25/04   NY   
26/04   NY      
27/04   NY   
28/04   NY                   Boston   
29/04   Boston           Boston   
30/04   Boston           Ithica   
01/05   Ithica           Niagara Falls           Fingerlakes
02/05   Niagara Falls   Williamsport           State forrest?
03/05   Williamsport    Gettysburg           Lancaster
04/05   Gettysburg   Washington
05/05   Washington       
06/05   Washington                               Shenendoah Park
07/05   Washington    Philadelphia   
08/05   Philadelphia   
09/05   Philadelphia   NY   
10/05   NY      
11/05   NY                   Brussel   

Ik hoor het graag van jullie >:D

Groetjes Kim

#1 - 09-02-2010, 12:17 uur

Hans B

Halverwege Boston en de Nigara Falls hebben Nederlanders een motel.
Misschien ie het wat.

http://vandijkjes.punt.nl/
#2 - 09-02-2010, 13:18 uur
Sinds 2001 al  1166  dagen en 117.350 mile   RV-en door Amerika.

Jez

Hou wel rekening met het weer. Wij zijn vorig jaar van 19-28 april in deze streek geweest en hadden in het begin erg slecht weer in NY. We hebben toen onze route omgegooid, zodat we met het goede weer meereisden ipv met het slechte weer, wat we anders zouden hebben. Dus in plaats van het geplande rondje rechtsom zijn we linksom gegaan.

Op de bonnefooi kan heel goed en om oa bovenstaande reden zou ik dat vooral doen. En als je dan Boston leuk vind voor nog een dag, dan kan dat. (Je zou die laatste dag NY op 10/5 als uitwijkdag kunnen gebruiken).

Mocht je geen betaalbare overnachting in Manhattan kunnen vinden, dan kan ik je aanraden om in New Jersey te slapen, bijv. in North Bergen. Dat is voordelig en met de stadsbus of een shuttlebus zit je voor een paar dollar zo bij PABT in manhattan.

Als je in 1x van NY naar Boston rijdt, sla je heel veel mooie dingen onderweg over. Dat kan, maar is wel jammer.... Misschien heb je iets aan ons reisverslag van vorig jaar. We zijn toen niet in Washington en de Niagara Falls geweest, want daar waren we al eerder geweest.

Vlakbij Washington heb je het Great Falls NP. Die kan ik zeker aanraden, vooral als je op 1 dag op en neer wilt. Shenandoah is wat verder en groter en zou eigenlijk een overnachting aldaar waard zijn, ipv een dagtripje.

In Philly is de Duck Tour erg leuk. Bezoek naast de bekende bezienswaardigheden ook Real Farmers Market; een soort Zwarte Markt Beverwijk maar dan met alleen maar eten. Je kunt daar erg leuk en lekker eten, bij de verschillende stands.
#3 - 09-02-2010, 23:42 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

kimw84

Dat zijn al een hoop nuttige tips! Ik dacht juist dat we in een redelijke periode zaten qua weer, haha. We zien het wel, gelukkig zijn we beiden vrij flexibel. Dus als het nodig is gooien we de reis om.
Jez, dus jij adviseert eigenlijk om een tussenstop te maken tussen NY en Boston? Heb je dan een tip voor een plaats. Ik zie dat jullie vanuit Providence naar NY zijn gereden, is dit dan beter te doen, of is een plaats langs de kust beter? De plaatsen tussen Boston en NY zeggen me nog heel weinig aangezien het voor ons de eerste keer is.
Great Falls NP had ik idd al voorbij zien komen, maar was ik ff vergeten. Lijkt me een heel goed alternatief en zal ik zeker meenemen. De Ducktour lijkt me ook wel wat na het lezen van jullie reisverslag. Iig al bedankt voor jullie reacties.
#4 - 10-02-2010, 20:45 uur

Jez

Provincetown was voor ons een tussenstop omdat we graag naar Cape Cod wilden. Als je die behoefte niet hebt, is Provincetown geen logische keus, want je bent daarvoor wel even onderweg. Voor we gingen had ik een lijstje met nice-to-visit in Connecticut en Rhode Island; helaas hadden we daar geen tijd meer voor en zijn we eigenlijk in 1x doorgekard naar NY. In de omgeving van Mystic, Rhode Island heb je een aantal leuke dingen, zoals Mystic Seaport. In de omgeving van Newport, Connecticut zul je je ook goed kunnen vermaken. Ik heb even niet alle tips bij de hand; ze zijn wel hier op het forum gegeven. Misschien helpt de zoekfunctie je en anders zal ik later nog even gaan zoeken.

Als je de Ductour gaat doen, wacht dan op een groep schoolkinderen, da's het leukst!
#5 - 10-02-2010, 22:53 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

thieske

Ik heb voor mijn volgende trip een stadion-tour gepland.
Hebben julliie interesse in stadions? Want dan kan ik jullie eea aan informatie bezorgen!
#6 - 11-02-2010, 09:08 uur
For Boston, For Boston, We sing our proud refrain

kimw84

Jez, dat lijkt me al ruim voldoende info. Ik kan hier al heel veel mee, dankje. Ik zal zowiezo nog even rondsurfen naar info. En Thieske, bedankt voor je aanbod maar we zijn daar niet zo'n liefhebbers van. Ik zou ook niet weten waar ik het nog tussen moet plannen, we hebben al zoveel dingen die we willen en kunnen zien. Maar iig heel erg bedankt.
 
#7 - 11-02-2010, 20:08 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15