Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Rondreis Noord Oosten plannen

Discussie gestart

krmi

Dit is ongeveer onze rondreis die we deze zomer gaan maken in North East. Heeft er iemand tips, opmerkingen, ideeen? Zijn er punten te verbeteren, iets dat ik niet mag missen? Thanks Mirjam

17-aug   New York, NY   Radio city Apartments      
18-aug   New York, NY   Radio city Apartments      
19-aug   New York, NY   Radio city Apartments      
20-aug   New York, NY   Radio city Apartments      
21-aug   New York, NY   SeaCoast Inn hyannis                     Onderweg Mystic Seaport -- The Museum of America and the Sea   
22-aug   Hyannis, MA      SeaCoast Inn hyannis                     Provincetown walvissen tocht?   
23-aug                                                   Rondkijken op Cape Cod? Dagje strand of ?? eerder naar Boston
24-aug   Hyannis, MA      super 8 route 5 west springfield          Boston wandeling Freedom Trail + Mayflower in Plymouth   
25-aug   West springfield   Buffalo, NY                                          Niagara Falls   
26-aug         ,                                           Deze dag kan overal worden ingezet want alles kan verschuiven   
27-aug   Buffalo, NY   Ohiopyle, PA 15470         
28-aug   Ohiopyle   Ohiopyle, PA 15470                        Raften   
29-aug   Ohiopyle,   Washington D.C.                          onderweg Gettysburg    
30-aug   Washington D.C.    Washington D.C.                       Washington   
31-aug   Washington D.C.    Washington D.C.                     Washington   
1-sep   Washington D.C.                                                Historic Area Colonial Williamsburg   
2-sep   Williamsburg                                                                     Bush Gardens   
3-sep   Williamsburg   Philadelphia                                                 Phillies wedstrijd   
4-sep   Philadelphia    Lancaster                                                 shoppen en lancaster dutch village   
5-sep   Lancaster   New York, JFK NY         

#1 - 06-07-2009, 23:22 uur

Mrjn

Ik zou in Plymouth ook de Plimoth Plantation meepakken, een openluchtmuseum met echte mensen over de tijd van de aankomst van de Mayflower. Je kunt combitickets kopen van bezoek aan PP en Mayflower II. Ze liggen ook vlak bij elkaar. Je bent in principe met de Mayflower snel klaar. Is niet zo heel groot. PP is leuk om te zien wat de Pilgrims deden nadat ze aangekomen waren.

In Mystic kun je ook nog het Aquarium meepakken, maar vergeleken met SeaWorld is het maar heel klein. De walrussenshow is wel geinig en ze hebben 3 witte Beluga's. Verder is het klein. En ben je er dus zo klaar. Mystic Seaport is heel leuk. Kun je ook wel een dag zoet zijn. Mystic zelf is misschien ook wel geinig om doorheen te lopen en je zou er natuurlijk een Mystic Pizza kunnen eten... (maar die film is voor wat betreft de pizzatent opgenomen in een ander dorp).
#2 - 07-07-2009, 06:47 uur

peter1962


Wij vonden Gettysburg erg leuk/mooi maar dan moet je wel van de Amerikaanse geschiedenis houden want daar heeft de burgeroorlog plaatsgevonden en er zijn daar veel gedenkmonumenten. We hebben daar een rtour gedaan met een personal gids, een aanrader. Veel leuker dan een CDtje in de auto of in zo'n bus.
Omgeving Lancster en Ronks (Amish county) is ook heel apart en de moeite waard.

Peter
#3 - 07-07-2009, 10:44 uur
APRIL kan niet snel genoeg komen!!

Jez

In 1 dag van NY naar Hyannis geeft je weinig tijd om onderweg iets te doen. Wij zijn in april 's ochtends uit Provincetown vertrokken en waren om een uur of 6, 7 in newark. Onderweg hadden we alleen tijd voor een uurtje Yale University.

Op en neer naar Provincetown ben je ook een paar uur onderweg. En als je dan nog naar West Springfield moet, heb je nauwelijks tijd om Boston te bekijken. Ik zou dus meer tijd voor Boston inplannen.

Van West Springfield naar Buffalo is een aardig eind waarbij je de hele dag in de auto zult zitten. Misschien Buffalo overslaan en ip daarvan Boston?

Ohiopyle is prachtig. Ga je ook naar Fallingwater? Vlakbij heb je het Flight 93 Monument (bij Sallisbury). Niet heel impossant maar toch wel bijzonder om te bezoeken.

Philadelphia is een hele leuke, gezellige stad. Zeker een bezoek van minimaal een dag waard.
#4 - 08-07-2009, 00:22 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

Tomaz

@ Jez: Verlies je dan zoveel tijd met naar Provincetown te rijden? Als men zou verblijven in Falmouth bv, zou de rit vanuit NYC dan doenbaarder zijn?

@  Krmi: Hoe waren de Radio city Apartments meegevallen?
#5 - 18-02-2010, 23:00 uur

Jez

@ Jez: Verlies je dan zoveel tijd met naar Provincetown te rijden? Als men zou verblijven in Falmouth bv, zou de rit vanuit NYC dan doenbaarder zijn?

Ik zou het geen tijd verliezen willen noemen, want het is een mooie rit. Het ligt er aan wanneer je er bent: in het weekend zul je er langer over doen dan door de week. Het is een binnenweg, 2 baans, door alle dorpjes, die net echt opschiet. Reken op minstens 2 uur heen en 2 uur terug. WIl je in Provincetown iets gaan doen (walvistocht?), dan moet je er minimaal een dag voor uittrekken.

Met Falmouth zul je weinig tijd winnen, want dan moet je over een vergelijkbare weg naar het zuiden, terwijl Hyannis net vanaf de snelweg ligt. Rijdt dus sneller.
#6 - 18-02-2010, 23:12 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15