Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Ryanair van de VS

Discussie gestart

wvdb

Hallo iedereen,

Op 3 september is het zover en vlieg ik samen met mijn vriendin naar NY. We zoeken eerst een vriend op in Washington van 3-8/10 september en zullen eindigen met zes dagen NY van 12-18 september.

Nu zitten we een beetje in dubio. Doen we naast Washington en NY nog iets extra of niet. Naar wat ik begrijp is het geen enkel probleem om nog een paar extra dagen NY te doen, maar nog iets heel anders lijkt me ook niet gek. Tussen 7 en 12 september zijn we erg flexibel. Het een en ander hangt ook samen met de kosten. Een paar dagen New Orleans lijkt ons ook wel heel erg gaaf. Een ticket Washington - NEw Orleans - NY dan zo'n twee honderd euro. Wellicht hebben jullie goede adviezen en daarom wil ik jullie twee dingen vragen. Naar Boston vliegen en dan met een autootje afzakken naar NY is ook een optie. Eigenlijk staan we open voor allerlei ideeen.

1. Heeft de VS ook een soort Ryanair en WIZZ AIR waar je een enkeltje voor maximaal 50 euro kan scoren? We zijn in staat om gewoon iets op de gok te nemen.
2. Als je nog drie dagen extra ergens kan vertoeven naast NY en Washington wat zou dat dan zijn?

Alvast hartelijk dank voor jullie reacties.

Gr Wouter
#1 - 16-08-2010, 08:10 uur

koosv

Ryanair is een fenomeen inderdaad, zo vlieg ik over enkele weken retour Venetie voor 26 all in!! Echt waar, maar dit is een speciale stuntprijs.
Vergeet niet dat Ryanair trucs kent, zoals 60 euro extra voor een koffer retour!!

De USA kent een aantal lokaal opererende low airfare maatschappijen zoals Jetblue, Air Tran Airways en Virginamerica.
Zoals je echter binnen europa beter qfly.nl kan gebruiken om geschikte combinaties van prijzen te vinden, geldt dat ook voor de USA.

Een zeer geschikte zoekrobot is www.kayak.com, deze combineert diverse zoekmachines, zoals priceline, en kan ook lokale vliegvelden in het zoekresultaat betrekken. Dan kom je ongeveer uit op een retourprijs all in voor ca $194 vanaf Baltimore Washington International met Air Tran Airways voor 7 - 12 sept.
#2 - 16-08-2010, 10:35 uur

Harry

South West is de grootste Amerikaanse low cost maatschappij, zeer succesvol en nog steeds 2 koffers gratis meenemen.
#3 - 16-08-2010, 20:51 uur

koosv

Southwest moge dan wel de grootste zijn, maar deze is op bovenstaand traject voor de geldende data niet de winnaar, prijstechnisch gezien. Hun website is wel heel duidelijk en praktisch.
#4 - 17-08-2010, 00:33 uur

Jenn

New Orleans is werkelijk een fantastische stad en ik kan het je zeker aanraden om naartoe te gaan! Maar ik denk dat ik bij deze reis het niet snel zou doen. Het stuk tussen Washington en NY heeft zoveel te bieden! Ik zou met de auto (of bus) een mooie road trip maken van Washington via Baltimore, Philadelphia en evt Atlantic City naar NY. Je doet op deze manier een aantal mooie historische steden aan waar meer dan voldoende te beleven valt! New Orleans zou ik dan bewaren voor een volgende keer. Wellicht een leuke city trip waarbij je de directe omgeving kan verkennen of in combinatie met een aantal andere steden in het Zuiden.
#5 - 18-08-2010, 18:04 uur

djengo

Jenn, daar sluit ik me helemaal bij aan. Philadelpia lijkt me ook een heerlijke stad.
#6 - 22-08-2010, 14:22 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15