Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Strand tussen Philadelphia en New York, of in de buurt van New York.

Discussie gestart

Tessa1983

Wij (gezin met 2 kinderen) willen een rondreis maken door het Noord-Oosten van Amerika en eindigen met een aantal dagen strand.
Onze reis eindigt in New York, dus daar in de buurt of tussen Phildelphia en NY willen we graag verblijven.
Wie weet een leuke badplaats? Dacht zelf aan Long Island of the Hamptons maar graag advies.
#1 - 05-04-2009, 20:50 uur

Fisherman

Hallo,

De Jersey Shore zou een goede optie voor jullie kunnen zijn! Daar zijn leuke badplaatsen en mooie stranden te vinden. Wat ik persoonlijk erg leuke plaatsen vind en waar ik regelmatig kom in de zomer zijn, Point Pleasant Beach,Seaside Heights en natuurlijk Atlantic City.
Langs de Jersey Shore zijn ontzettend veel leuke attracties voor kinderen te vinden! Ik zou zeggen kijk eens rond op deze sites en ik hoop dat het wat voor jullie is: http://www.newjerseyshore.com/ 
http://www.pointpleasantbeachnj.com/  ,  http://www.seasideheights.net/  ,  http://www.atlanticcitynj.com/

Groeten Jeroen
#2 - 06-04-2009, 03:27 uur

thieske

Iets verder uit de richting kun je in de delmarva regio kijken naar wilde ponies bij assateague en chinoteague island (naast Ocean City). De natuur is er mooi, leuke shoreline en je kunt via de hierboven genoemde strandplaatsen terugrijden. Is vanuit Philly naar het Noord Oosten wel een flinke de-tour. Overigens zijn  de binnenlanden van de regio (naar mijn mening) minder interessant.
#3 - 06-04-2009, 09:23 uur
For Boston, For Boston, We sing our proud refrain

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15