Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

tips voor een mooie relaxte rondreis door het noord oosten??

Discussie gestart

chalesa

Hallo beste USA fans,

Wij (ries en lenie) willen volgend jaar, september/oktober, een rondreis maken door het noord oosten van Amerika. We gaan drie weken.
De plaatsen die we sowieso willen aandoen zijn om te beginnen: New York(3 of 4 dagen), Boston, Niagra Falls, Washington en dan weer retour naar New York.
We willen niet teveel rijden op één dag.  Zijn er nog leuke plaatsen/ bezienswaardigheden/natuur tussen deze steden in? Ook willen we natuurlijk op meerdere plaatsen overnachten.  We zijn niet zo van de musea. Maar we houden wel van water, bossen, steden.
Tips zijn erg welkom. Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen dus.... roept u maar! En alvast erg bedankt!!
Groetjes, Lenie
#1 - 27-10-2012, 12:38 uur

Marianne

Hallo Lenie,

Wij zijn deze maand voor het eerst naar het noordoosten geweest. In twee weken reden we van Washington naar Boston, via onder andere de Niagara Falls en Acadia NP.  We hadden iets meer dan twee weken, niet echt veel natuurlijk, maar misschien kunnen jullie toch wat tips uit ons reisverslag halen.

Wij hadden veel overnachtingen van te voren geboekt, want het bleek aardig druk te zijn. Met het weekend van Columbus Day waren we al heel laat met boeken (we hadden pas een paar weken van te voren deze reis bedacht), als je er met dat weekend bent is het wel handig om de accommodatie tijdig te regelen. Jullie hebben gelukkig ruim de tijd  om de reis voor te bereiden.

Veel succes met de planning!

Marianne
#2 - 27-10-2012, 17:33 uur

MiamiHeat

Hoi hoi. Check mijn web-log. Vorig jaar een 3 weekse reis gemaakt van Chicago naar NYC. Met o.a stops in DC, Boston, enz.  4 weken geleden een twee weekse reis van DC naar DC gemaakt via Toronto, Adirondack NP, NYC, Atlantic City en terug naar DC.
#3 - 03-11-2012, 16:01 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15