Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

New York met kinderen met 2 en 4 jaar

Discussie gestart

valeska

Hallo

In juni gaan wij een maand nar ZuidWestAmerika maar met een stopover in New York waar we twee en halve dag doorbrengen. Zijn er tips voor een geschikt hotel in een veilige buurt, beetje appartementachtig als het kan. Heeft iemand goede ervaringen met een bedrijf dat een soort rondtour organiseert in de stad, want misschien is dat wel de beste manier om in zo'n korte tijd toch wat te zien van de stad.

Alvast erg bedankt voor het meedenken

Groetjes Valeska
#1 - 07-11-2010, 21:21 uur

Marianne

Hallo Valeska,

Je kunt op het forum al ideeŽn opdoen, zoek maar eens wat oudere topics door. Op de site kun je ook tips vinden over NY met kinderen, zie hier.
Ik heb eigenlijk geen idee wat met zulke jonge kinderen leuk is, al is Central Park sowieso een aanrader, net als een boottochtje met zicht op de skyline.
Wij zaten in 2008 met onze tieners in de Radiocity Apartments, zie ons reisverslag.
Van rondtours heb ik geen verstand, maar een hop on hop off bus is altijd leuk natuurlijk.

Marianne
#2 - 07-11-2010, 22:08 uur

valeska

Beste Marianne

Gisteravond was ik voor het eerst op dit forum en heb jullie reisverslag gelezen omdat dat als eerste zichtbaar werd na het intypen van new york met kinderen. Het hotel van jullie heb ik al opgeschreven, want vooral het appartement-karakter ervan sprak me erg aan. Vanuit jullie reisverslag heb ik al enkele ideeen opgedaan, bedankt daarvoor!

en bedankt voor de site, ben weer een stapje verder
verder hebben we niet de illusie om veel te zien in New York maar meer om toch even wat sfeer van de stad te proeven nu we toch een stop-over moesten inplannen.
Central park is inderdaad een goed idee. Hoe zat jullie hotel ten opzichte daarvan, las wel iets over de metro nemen dan.


Groetjes Valeska
#3 - 08-11-2010, 20:21 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15