Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

White Mountains North Conway of Bartlett?

Discussie gestart

family

Hoi,

Wij zoeken overnachting in White Mountains. We verblijven er 3 nachten, de bedoeling is om te genieten van de natuur wandelen, kano varen of raften en de outlet shop bezoeken. Wat is de meest aangename plek om te logeren in Bartlett of North Conway. Onze voorkeur gaat wel naar 'n cottage of appartement.

Iemand tips voor deze streek?  :afro:

Alvast bedankt,
family
#1 - 09-11-2012, 14:00 uur

Jez

Ik ken alleen Conway (zonder North) en dat vind ik een erg leuk stadje. Dus als je het mij zou vragen, zou ik voor Conway gaan. maar dat was niet de keuze die je bood....
#2 - 09-11-2012, 21:17 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

Snen

als je nog niet bent geweest: North Conway grand hotel. Ligt letterlijk in de achtertuin van een outlett mall en in de buurt van mooie natuur oa kancamagus HWY
#3 - 11-03-2013, 22:48 uur

Pieter79

Ik zou voor North Conway gaan. Iets meer te beleven, en het ligt een paar mijl north of Conway en een mijl of 5 van Bartlett. Ik weet niet precies het doel van je vakantie en of je bezwaar maakt om de auto te nemen of dat je een hotel wil met wandelgebieden (bergen) erbij. In dat geval lijkt Bartlett me geschikter.

Als je daar bent zou ik ook een trip naar Mt. Washington maken. Er gaat daar ook een treintje helemaal naar de top, alleen toen ik er was regende het en was het bewolkt dus heb dat toen niet gedaan. Erg mooi gebied, met best wel verlaten wegen en gebieden (telefoon werkte er niet) en er zitten daar ook zwarte beren, dus maak wel iets van een plan en of navigatie (en kaarten) mee als je van de gebaande wegen wil.

Succes, en geniet van het gebied, ik vond het schitterend.


Gr. Pieter
#4 - 11-03-2013, 23:30 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***8 Patents Granted*** (Update Feb-2021)

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15