Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Wie heeft de Gouden Tip(s)

Discussie gestart

MiamiHeat

Ok...de meeste hotels zijn geboekt voor onze trip in Juni van Chicago naar New York City. Echter iets vinden in Boston wil maar niet lukken.....ok ok er is genoeg keus maar we komen er niet uit.
Op het moment is onze keus het Oasis Guest House in de Back Bay Area. Goede tot zeer goede recensies lezen we hierover maar omdat wij nooit eerder van een soort van Bed & Breakfast gebruik hebben gemaakt is er ook sprake van twijfel. Is er toevallig iemand op het forum die hier al een x geweest is. Of heeft iemand een "Gouden" tip waar te verblijven. Dit mag natuurlijk ook een hotel zijn. Ons budget is max. 150 euro per nacht ex. taxes. We blijven 3 nachten in Boston.

Alvast bedankt voor jullie tips!

Groet!

#1 - 20-03-2011, 16:54 uur

maryde

Wij waren hier in september 2009. Super B&B in de wijk Brookline, vlakbij de T-line.een aanrader.B&B on the Park. www.onthepark.net
#2 - 20-03-2011, 17:28 uur

Pieter79

Ik zou zeggen gebruik tripadvisor.com als een guideline, en lees dan zeker de negatieve reacties die bij een hotel of b&b staan. Persoonlijk zit ik liever net buiten het centrum van een grote stad, en de prijs-kwaliteit is stukken beter. Ik heb geen ervaring met b&b helaas.

In Boston hebben we toendertijd ook een hotel op 20km van het centrum gehad alleen weet ik de naam niet meer...

Gr. Pieter
#3 - 20-03-2011, 22:16 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***8 Patents Granted*** (Update Feb-2021)

djengo

Hoi wij hebben twee jaar geleden 2 nachten in een  B&B gezeten en vonden het voor een keer wel ok. Je hebt toch wat minder privacy onze voorkeur gaat uit naar een motel / Hotel. We hebben maar een keer de ervaring gehad. We hadden toen een kamer bij iemand gewoon in huis waar een apart zit gedeelte was maar je moest dus wel door het prive gedeelte van hun.Hoor Graag wat jullie hebben gevonden, wij gaan 2-3 nachten naar Boston begin Juni. Salem is evt ook een optie en is met openbaar vervoer goed te doen naar Boston.
#4 - 21-03-2011, 10:41 uur

MiamiHeat

Dank voor jullie tips!

We hebben toch besloten voor een hotel te kiezen. En we hebben nog mazzel ook....mijn collega vertelde mij dat o.a. het Radisson Hotel een "preferred partner" van mijn werkgever is. Derhalve vanmiddag een mail gezonden voor een offerte en die was helemaal TOP! Als werknemer krijg ik gewoon 30% korting op elke boeking (dus ook op de valet parking :-))
We hebben dus nu het Radisson Hotel geboekt voor 3 nachten in Boston. Zit op een goede downtown locatie. Recencies op Tripadvisor zijn ook goed.

@Pieter79 Ik gebruik Tripadvisor inderdaad al jaren als gids. Goede site!
#5 - 21-03-2011, 19:21 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15