Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

autohuur kontrakt

Discussie gestart

Lou

Heb bij Alamo mijn Minivan besteld (via Sunny Cars).
Zijn inbegrepen:airport fees, CDW, Bail Bond/Cusomer facility Charge/Theft Protection/Third party Liability/Ongelimit km's/extra liablity insurance tot 1.6milj  Ä.
Niet inbegrepen: carefree personal protection, extended prtotection 1milj $.

Mis ik hier iets ?

Extra driver is inbegrepen in CaliforniŽ, wil dat zeggen de mijn vrouw enkel in California mag rijden zonder bijbetaling voor de verzekering en dat zij om te rijden in de andere staten moet bijbetalen? (wij vertrekken in salt Lake city)
#1 - 11-07-2006, 00:08 uur

Chiefram

Citaat
insurance tot 1.6milj  Ä.

1.6 miljard ??!!!
#2 - 11-07-2006, 02:47 uur

pw.van.andel@hccne

>Mis ik hier iets ?
Ja, in dit rijtje hoort ook de 1e tank benzine thuis -En- addiitional drivers.
Meerdere bestuurders (additional drivers): daarvoor moet je per bestuurder, per dag betalen. In CA mag men daar geen geld voor vragen en zijn dus de additionele bestuurders gratis. In welke staat je dan ook gaat rijden. Als je start in UT moet je dus wel betalen Of je (vrouw etc) rijdt onverzekerd. Wat een raar pakket heb je genomen.   
#3 - 11-07-2006, 04:39 uur

Bonnie

Wij hebben ook een auto gehuurd bij Alamo via Sunny Cars en wij hebben een all inclusive verzekering. Op mijn papieren staat:

airport fees/bail bond/CPP/pers pro (carefree personal protection/ Collision Damage Waiver / customer Facility charge / Local taxes on inclusief items/ theft protection / third party liability insurance / Unlimited free Mileage / additional drivers / first tank of fuel

misschien heb je hier wat aan : kun je kijken welke dingen je mist !

#4 - 11-07-2006, 09:26 uur

Lou

Is hier alles inbegrepen?
De zogenaamde omnium verzekering,nuttig bij total loss van de wagen is die ook inbegrepen? En moet je er franchise op betalen?
Ik hoor soms praten over een E(xtended) P(rotection), zit dat bij jou er ook in?
#5 - 11-07-2006, 10:11 uur

Bonnie

Die dingen die jij noemt , komen mij niet bekend voor en kan ik niet vinden in de papieren. Ik ben dan geneigd te zeggen van niet, maar zeker weten doe ik het niet!

Ik ben er wel van overtuigd dat je je overal en op alles kan verzekeren. Wij hebben de 'beste' verzekering gekozen die er was , meer kon niet en dan vind ik het wel goed   ;D ze gaan mij vast proberen meer aan te smeren als ik daar zaterdag (!!!!!!!) aankom.
#6 - 12-07-2006, 00:28 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15