Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Borg autohuur

Discussie gestart

ACE

Hallo,

weet iemand hoeveel de borg is als je een auto huurt? dit ivm de kredietlimiet op mijn creditcard.

Alvast bedankt!
#1 - 13-03-2003, 17:41 uur

Bruggi

Volgens mij wordt de borg niet afgerekend, maar wordt alleen nummer etc. van je creditcard genoteerd. Dus als je de auto weer braaf inlevert, wordt er niets afgeschreven.
Dus hiervoor heb je geen limiet nodig.
#2 - 13-03-2003, 22:19 uur

margo24

In Nederland wordt de borg bij autoverhuur ook niet van je rekening afgeschreven maar wordt je krediet wel beperkt. Je kunt tijdelijk niet bij dat bepaalde borgbedrag. Je kunt dus minder besteden met je creditcard. Als je de auto weer terugbrengt wordt dit weer opgeheven. Tenzij je schade hebt of iets dergelijks.
Ik neem aan dat dit in Amerika ook zo is, volgens mijn schoonzus wel. Zij werkt bij Europecar (autoverhuurbedrijf). Dus let wel op je kredietlimiet!

groetjes Margo
#3 - 19-04-2003, 11:35 uur

Frank S

Je moet zelfs dubbel op je kredietlimiet leten; het kan zijn dat de afmelding van de authorisatie op je creditcard niet meteen door Interpay (de samenwerkingsorganisatie tussen de Nederlandse banken die de transacties voor alle creditcards afhandelt) wordt verwerkt, waardoor deze op je kredietlimiet blijft drukken. Normaal gesproken wordt de authorisatie dan na 11 - 14 dagen automatisch opgeheven, maar dat is géén garantie.

Ik heb het zelf ook meegemaakt dat een authorisatie voor $2000 werd afgegeven en enkele dagen later de defintieve betaling. Door een koersverschil werden ze echter niet op elkaar gematched, zodat zowel de authorisatie als de betaling ten last kwam van mijn kredietlimiet. Je limiet kan dan erg snel vol lopen, zonder dat je het zelf in de gaten hebt...
#4 - 29-09-2004, 15:48 uur
Iedereen heeft recht op mijn mening.

Ebelix

Binnen de discussiegroep van verenigdestatenvanamerika.com hebben we hier net een hele discussie over gehad.

Als alles prepaid is wordt er door de verhuurmaatschappij een ruimte van ongeveer usd 500 op je creditcard gereserveerd. Heb je nog niets betaald dan wordt het volle huurbedrag plus een extra bedrag gereserveerd op je kaart. Zodra je de auto weer terugbrengt wordt je credit card daadwerkelijk belast. Was alles prepaid dan wordt de reservering weer ongedaan gemaakt.

Het beste is dat je met 2 kaarten op reis gaat zodat je nooit in de problemen komt door dit soort reserveringen

Als je nog vragen hebt dan zie ik ze wel verschijnen
#5 - 29-09-2004, 16:33 uur
NBA Guru 2009    WK voetbal Guru 2006    NFL Guru 2012

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15