Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Reizen door Amerika => Reizen algemeen => Topic gestart door: Mississippi op 11-08-2009, 20:50 uur

Titel: De moderator van dit Forum stelt zich voor
Bericht door: Mississippi op 11-08-2009, 20:50 uur
Welkom bij het Forum deel “Reizen algemeen” van het USA 4 AL Amerika forum.

Mijn naam is Hans en ben moderator van dit deel van het USA 4 ALL Forum. Ik reis sinds 1990 meerdere keren per jaar naar de VS, zowel zakelijk als privé. Met het gezin (2 kinderen) gaan we ieder jaar voor familiebezoek naar Mississippi en zo nu en dan ook naar toeristische bestemmingen in de VS of Canada. We reizen meestal per auto, soms met een camper. In de afgelopen jaren heb ik zodoende een behoorlijke tijd in de VS doorgebracht en wil deze ervaring graag delen met anderen.

Het modereren gebeurt aan de hand van de forumregels zoals deze zijn aangegeven in het onderwerp, “regel gebruik forum (http://forum.verenigdestaten.info/index.php/topic,9216.0.html)”. Als er zich problemen voordoen op dit deel van het forum dan kun je doormiddel van het aanklikken van het icoon Persoonlijk Bericht onder mijn Avatar of de knop rechts onderaan “Meld dit bericht aan de moderator” contact met mij opnemen. Ik hoop dat je verder veel plezier beleeft bij je surftocht over het USA 4 ALL Amerika Forum.
Titel: Re: De moderator van dit Forum stelt zich voor
Bericht door: B-man op 12-08-2009, 12:53 uur
Hoi Hans, echt welkom heten kan eigenlijk niet maar complimenten voor je moderatorschap (is dat een woord of ding ik nu mee voor "het woord van 2009"  ;D  ) zonder de moderators zou dit forum niet mogelijk zijn, in ieder geval niet zo super als het nu is.