Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

gewoon de goedkoopste.

Discussie gestart

heivalido

Wij boeken onze tickets gewoon bij degene die onze wensen het goedkoopst kan vervullen, waardoor we iedere keer weer een andere maatschappij hebben, we hebben zelfs al een keer geboekt bij een of ander klein reisbureautje in Hulst, Zeeuws Vlaanderen. We boeken meestal alleen de vlucht en eventueel een auto, Amerika is namelijk echt een land waar je ook op eigen houtje lekker kan rond trekken, zolang je maar alert bent voor ghetto`s of verlaten Redneck area`s.
#1 - 23-08-2004, 22:18 uur

Norbert

Wij gaan altijd naar het reisbureau, halen een stel folders en kiezen daaruit ook de goedkoopste. We boeken ook altijd alleen maar vlucht, autohuur en eerste hotel.
De rest zien we ter plekke wel weer.

Vorig jaar hebben we in het vliegtuig onze route nog aangepast. Naast ons kwam een oudere Amerikaanse dame te zitten. Zij was vol lof over Laughlin in Nevada. Als je een beetje van gokken hield was Laughlin veel mooier als Las Vegas en lang niet zo duur. We waren oorspronkelijk van plan om vanuit Los Angeles via het Joshua Tree National Park te rijden en vervolgens in Williams (AZ) te overnachten.
Naar haar mening zag je onderweg van LA naar Laughlin ook genoeg Joshua Trees en kon je het park rustig overslaan.

We hebben haar raad opgevolgd. Onderweg naar Laughlin hoorde we op de radio, dat in het Joshua Tree NP flash floods waren geweest op die dag en dat een auto door het water was meegesleurd. Toen we dit hoorden waren we inderdaa blij, dat we een andere route hadden gekozen.
Wat betreft Laughlin, dit is een inderdaad een leuk stadje. We hebben hier goedkoop overnacht voor maar 25 dollar voor een kamer.

#2 - 24-08-2004, 21:17 uur

heivalido

zo zie je maar weer, dat niet altijd het meest voor de hand liggende, ook de beste keus is.  ;D Wij zijn in 2000 ook gewoon op de bonnefooi door Florida gereisd met een huur auto met de instelling van we zien wel waar we uit komen, is echt goed bevallen.
#3 - 25-08-2004, 19:21 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15