Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Reizen door Amerika => Reizen algemeen => Topic gestart door: heivalido op 23-08-2004, 22:18 uur

Titel: gewoon de goedkoopste.
Bericht door: heivalido op 23-08-2004, 22:18 uur
Wij boeken onze tickets gewoon bij degene die onze wensen het goedkoopst kan vervullen, waardoor we iedere keer weer een andere maatschappij hebben, we hebben zelfs al een keer geboekt bij een of ander klein reisbureautje in Hulst, Zeeuws Vlaanderen. We boeken meestal alleen de vlucht en eventueel een auto, Amerika is namelijk echt een land waar je ook op eigen houtje lekker kan rond trekken, zolang je maar alert bent voor ghetto`s of verlaten Redneck area`s.
Titel: Re:gewoon de goedkoopste.
Bericht door: Norbert op 24-08-2004, 21:17 uur
Wij gaan altijd naar het reisbureau, halen een stel folders en kiezen daaruit ook de goedkoopste. We boeken ook altijd alleen maar vlucht, autohuur en eerste hotel.
De rest zien we ter plekke wel weer.

Vorig jaar hebben we in het vliegtuig onze route nog aangepast. Naast ons kwam een oudere Amerikaanse dame te zitten. Zij was vol lof over Laughlin in Nevada. Als je een beetje van gokken hield was Laughlin veel mooier als Las Vegas en lang niet zo duur. We waren oorspronkelijk van plan om vanuit Los Angeles via het Joshua Tree National Park te rijden en vervolgens in Williams (AZ) te overnachten.
Naar haar mening zag je onderweg van LA naar Laughlin ook genoeg Joshua Trees en kon je het park rustig overslaan.

We hebben haar raad opgevolgd. Onderweg naar Laughlin hoorde we op de radio, dat in het Joshua Tree NP flash floods waren geweest op die dag en dat een auto door het water was meegesleurd. Toen we dit hoorden waren we inderdaa blij, dat we een andere route hadden gekozen.
Wat betreft Laughlin, dit is een inderdaad een leuk stadje. We hebben hier goedkoop overnacht voor maar 25 dollar voor een kamer.

Titel: Re:gewoon de goedkoopste.
Bericht door: heivalido op 25-08-2004, 19:21 uur
zo zie je maar weer, dat niet altijd het meest voor de hand liggende, ook de beste keus is.  ;D Wij zijn in 2000 ook gewoon op de bonnefooi door Florida gereisd met een huur auto met de instelling van we zien wel waar we uit komen, is echt goed bevallen.