Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Goed Hotel Met parkeren (SF)

Discussie gestart

Matthe

All,
Een hotel boeken lukt me wel maar ik lees overige zaken als 30$ per nacht extra voor het parkeren voor een wagen.
Ik wil een paar dagen een hotel inc parkeren liefst dicht bij het centrum ov een openbaar vervoer opstapplaats.
Heeft iemand suggesties voor ons?
Een knap hotel/motel dichtbij downtown zonder parking fee, of iets buiten downtown zonder parking fee maar bij een openbaar vervoer opstappllaats?
#1 - 04-05-2008, 00:46 uur

Baia

Wij hebben in de Wharf Inn gereserveerd. Daar kan je gratis parkeren, ligt midden in Fisherman's Wharf en is niet te duur in vergelijking met andere hotels in SF.
Ik zou dat proberen. Het is wel geen grote luxe, als je daar naar op zoek bent, maar de kamers zijn zeker netjes.
#2 - 04-05-2008, 10:39 uur

Matthe

Hoi,
Thanks voor je reactie; gister gekeken maar deze was vol op de 3 nachten wanneer we wilden dus dat feest ging niet door.
http://www.coventrymotorinn.com/ is het geworden, bij expedia kun je ook zoeken op parkeren en deze stond goed aangeschreven op diverse sites.
GRt
#3 - 06-05-2008, 23:41 uur

mie

Daar heb je dan goed aan gedaan. Een maand geleden hebben wij daar onze laatste 3 nachten gelogeerd en dat is ons prima bevallen. Het was één van de goedkoopste motels van onze rondreis én we hadden  tevens één van de grootste kamers (wij 2 met 2 kids). Vraag wel een kamer aan de achterzijde want Lombard Street is wel druk én lawaaierig...
Ook prima wat betreft het openbaar vervoer. Aan de overkant van het hotel, in Chestnut Street neem je de bus naar de "Golden gate bridge" en ook naar het stadscentrum. Wij gingen tevens te voet naar het steile gedeelte van Lombard Street.

Ook wat eten betreft goed gelegen.. ook in Chestnut Street en ga ook eens eten in "Mel's Drive in" enkele honderden meters verder naar links van het hotel...lekker gegeten en typisch Amerikaans...hebben wij onze laatste avond gedaan als afsluiter ..heel leuk!!! Er was ook een grote supermarkt (food) enkele honderden meters verder achter Chestnut Street voorbij de sportvelden, die (dacht ik toch) 24 uur open is... Ook handig...

In één woord...Ik zou er zeker opnieuw heengaan. Veel plezier...
#4 - 18-05-2008, 22:02 uur

Matthe

Yo,
Thanks voor de tips!
#5 - 23-05-2008, 00:59 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15