Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Camperreis in 3 maanden

Discussie gestart

Lejoo

Ik ben van plan om volgend jaar 3 maanden vrij te nemen om met mijn gezin (vrouw en dochter van drie) te gaan reizen in de States. Aangezien wij al eerder in USA en Canada geweest zijn weten we ongeveer wel hoe en wat. Alleen hebben we geen camper ervaring. Onze route zal globaal Boston/Kentucky/Denver/Seatle zijn.

Ik ben op zoek naar ervaringen van mensen die dit eerder op deze manier hebben gedaan.
Concreet zijn er vragen zoals: Wordt er korting gegeven op een verhuurperiode van 3 maanden? Wat is de beste reistijd? Zijn er extra verzekeringen nodig voor een dergelijke periode e.d.

Alle informatie hierover is welkom.

Groeten,
Lejoo
#1 - 12-05-2005, 16:09 uur

Hans B

Nieuw!
Hallo Lejoo,
Voor zover ik weet worden er geen kortingen gegeven. Het wordt alleen goedkoper als je in 'off season' huurt; april, mei, oktober, november).
De beste reistijd hangt af waar je naartoe gaat. Het lijkt me duidelijk dat wanneer je in de noordelijke staten blijft reizen je beter in de zomermaanden kan gaan. In de zuidelijke staten is oktober/november heel prettig en rondom de Mexicaanse Golf waaronder Florida eigenlijk de hele winter door wel.
Als je maximaal 90 dagen gaat (is ook maximum van een toeristen visum) en je heb een reis -en annuleringsverzekering is er niets aan de hand.
Probeer Cruise America, El Monte of Moturis maar eens even te raadplegen, dat zijn de 3 grootste verhuurmaatschappijen en vraag eens bij een reisburo in NL wat het gaat kosten. Dan heb je in ieder geval vergelijk. Kom je er niet uit dan mag je me altijd mailen voor verdere vragen.
Oh, ja, de mijne (zie plaatje) is natuurlijk ook FOR RENT. No joke.
groeten Hans B.
#2 - 12-05-2005, 19:11 uur
« Laatst bewerkt op: 12-05-2005, 19:18 uur door Hans B »
Sinds 2001 in 24x al  1250  dagen en 122.500 mile   RV-en door Amerika.

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15