Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Tweedehands auto kopen in de VS

Discussie gestart

VeerleG

Hallo!

In maart 2018 ga ik samen met een vriendin een half jaar door de VS reizen. Omdat een huurauto/camper voor ons niet te betalen blijkt te zijn, overwegen we om een tweedehands autootje te kopen in de VS. Heeft iemand hier ervaring mee?
Wat is de beste manier om dit aan te pakken? Ook i.v.m. verzekering en auto op naam laten zetten etc. Ik heb zelf geen rijbewijs dus ik zal niet rijden, maar de vriendin die gaat rijden is 25.
Ik hoor het graag!

Veerle
#1 - 15-07-2017, 17:07 uur

Big_mo

Het probleem is niet de auto maar de verzekering. Nummer 2 je bent er van op de hoogte dat je op je ESTA maar 90 dagen maximaal mag blijven?

Buiten dat om, vele verzekeringsmaatschappijen willen dat je een vast adres in de VS hebt om een auto verzekering uit te kunnen schrijven. Of te wel, het is niet zo simpel als in Australie.

Wat ik zou aanbevelen is uitreiken naar een aantal verzekeringsmaatschappijen hier in de VS en zien wat zij zeggen. Grote maatschappijen als State farm, Geiko, Progressive, Allstate. Wellicht kunnen zij je beter op weg helpen. Succes.
#2 - 15-07-2017, 17:16 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15