Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Harley Davidson te huur

Discussie gestart

pellemans

Als HD rijder wil ik jullie deze site niet ontzeggen. Je kunt een Harley Davidson huren over de hele VS. Over de hele wereld eigenlijk. Er is geen betere manier om Amerika te zien dan op een Amerikaanse bike natuurlijk. En je kunt in een aantal staten zelfs zonder helm rijden (Florida bijvoorbeeld). Het geeft een geweldig gevoel van vrijheid. 8)

Zie www.h-drentals.com

-Peter-FL

#1 - 10-07-2002, 16:04 uur

Dick Fontijn

Hoi Peter,

Dat rijden op een motor door Amerika een gevoel van vrijheid geeft ben ik helemaal met je eens, maar heb je de huurprijzen wel eens bekeken bij de Local dealers, daar wordt ik niet vrolijk van, gemiddeld $175,- per dag, dan liever naar de Nederlandse verhuurder in Amerika waar ik voor elk willekeurig Harley model $ 90,- per dag betaal, nadeel is dat je deze niet ik elke plaats in Amerika kunt huren, maar wel in diverse plaatsen in het westen en ook Florida. Tevens mag je ook in Utah, Arizona, Colorado en New Mexico zonder helm rijden, op eigen risico natuurlijk.

Motorgroeten, Dick.  ;D
#2 - 11-07-2002, 16:27 uur

Roadcritter

Welke 'Nederlandse verhuurder in Amerika' is dat dan?
#3 - 14-03-2004, 15:19 uur

wally

Helemaal mee eens met die hd rentals site. Ik ben 2 maanden bezig geweest om op internet de beste prijzen te vinden om 3 weken de oostkust te verkennen.

uitgekomen op http://www.battlefieldharley-davidson.com/ waar ik een harley vrod vrscb voor 1369 dollar plus 300 dollar loss/damage insurance heb afgesloten voor de volle 3 weken.
dat is dan max 80 dollar per dag, euh met de huidige stand 64 euro.

Het is erg moeilijk te vinden, verhuurbedrijven in de buurt van de grote steden zijn een stuk duurder, en verhuurders iets het land inwaarts hebben een enorm prijsverschil.

Bij bepaalde verhuurders, vooral dichtbij international airports hebben ze zelfs de service om de motor op het vliegveld al klaar te hebben staan, maar 21 keer 125 dollar i.p.v. 21 keer 80 dollar, met 200 dollar extra kosten om er te komen is voor mij doorslaggevend.

Ik ga er nog wel een stukje / verslag over schrijven, eerst amerika verkennen !
#4 - 17-07-2004, 13:30 uur

motor paultje

in nederland is volgens mij http://www.custom-tours.nl/ de goedkoopste ( wel een fly and bike  )
#5 - 21-07-2004, 22:39 uur

wally

Nou als je bij moturis of de andere verhuurder kijkt kom je met de goedkoopste (niet harley) behoorlijk boven de prijs uit van de harley rental bij de vorig opgenoemde link.

Daar kom ik uit op zo'n 75 dollar per dag inclusief loss/damage verzekering.

ik zit nu in amerika nu ik dit schrijf en die wegen hier zijn fantasties te combineren met die V-rod die ik huur!!


#6 - 09-08-2004, 18:55 uur

hollandranch

Ben even op zoek geweest naar verhuurders in Texas en heb ze even bij elkaar gezet op een pagina. Je kan ook lid worden van de H.O.G. en daar een fly-ride boeken
#7 - 22-05-2006, 09:48 uur

HenkM

Ik heb ook wel eens gekeken naar de prijzen van motorverhuurders. Ik vind de prijzen belachelijk als je het vergelijkt met de prijzen van autohuur. Voor de prijs van één motor kon je toendertijd 2 full-size auto's huren.

Volgens mij kun je beter ter plekke een motor kopen en bij vertrek weer verkopen. Wel een hoop gedonder om alles te regelen (denk ook aan verzekering en zo). Sommige motorzaken willen de motor wil weer terugkopen (hoef je ook geen koper te zoeken) maar maak dan wel afspraken over de prijs.
#8 - 04-06-2006, 21:44 uur

hollandranch

Ik weet alleen de prijzen van Harley's en die zij helaas een stuk duurder dan kleinere auto's, kan me ook wel iets voorstellen dat het duurder is vanwege de risico's enzo. Een motor kopen, die je dan op je naam moeten zetten en dat lukt denk ik niet zonder Amerikaans adres, proberen te verzekeren en ook dat lijkt me heel lastig zonder Amerikaans adres en daarna weer verkopen, lijkt mij onmogelijk en nog duurder mocht het lukken!
#9 - 04-06-2006, 22:47 uur

Veusy

Het blijkt een zeer populair gegeven te zijn hier, op de HD doorheen het zuidwesten.

Vandaag een koppel Duitsers tegengekomen die elk met een gehuurde HD door een paar staten trekken. Ze werden wel vergezeld van Amerikaanse vrienden.

mvg,
Hans
#10 - 28-06-2006, 05:51 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15