Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Maand stage Amerika, Vervoer ?

Discussie gestart

franktig

He luitjes,

Wij zijn van plan om stage te gaan lopen in Amerika, van eind April tot 14 Juni ongeveer. maar nu zien we dat het buiten de stage zelf om niet heel makkelijk te regelen is allemaal.
Namelijk het vervoer, aangezien wij beide nog geen 21 zijn maar 18 en 19 wordt dit natuurlijk niet echt heel makkelijk.
Ik zal het even kort uitleggen,

We moeten dus in die periode een vervoersmiddel hebben, een van onze ouders wil al een tijdje een auto importeren uit amerika naar nederland.
Dit dachten wij misschien te kunnen combineren met onze stage en misschien een auto daar te kopen, er in te rijden een maand en dan te importeren.
Het importeren van de auto zelf wordt dan allemaal geregeld maar het gaat even ,,, om ons.
Hoe kunnen wij iets verzekeren, registreren. terwijl wij daar helemaal niet wonen ? huren kan niet want we zijn nog geen 21. we hebben wel een aantal contacten die wat kunnen doen. maar we kunnen denk ik niet op hun naam registreren.
We zijn al een tijdje opzoek, en het ziet er allemaal niet makkelijk uit. Misschien is een scooter ook een idee?

Als iemand tips heeft of suggesties,,, wij horen het graag.
#1 - 30-11-2007, 14:34 uur

pw.van.andel@hccne

Beneden de 21 jaar heb je grotere problemen: je kunt geen hotelkamer en geen auto huren. Als je stage loopt bij een groot bedrijf hebben ze (zeer waarschijnlijk) een deal met een autoverhuurbedrijf en met een of meerdere hotelketens. Onderdeel daarvan zijn voorwaarden zodat al hun personeel hun werk kan doen. Dus auto huren en buiten de deur slapen. Waarschijnlijk nog wel de eis van 1 jaar het rijbewijs hebben.
Dus, stage bedrijf vragen. En na aankomst zo snel mogelijk (1e dag) bedrijfsbadge krijgen.
Stage bedrijf helpt niet? Ik zou een ander stageland zoeken. 
#2 - 30-11-2007, 16:36 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15