Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Onbekende Nationale Parken en andere Parels

Discussie gestart

Pieter79

Welke onbekende National Parks in de USA heb je wel eens bezocht en verdienen het om bezocht te worden? Welke plaats die niet in een reisgids staat is het bezoeken waard? Doe hier je verhaal, specifieke vragen over een bepaald gebied kunnen ook, maar alleen als het een onbekend NP of plaats/gebied is.

Ik ben benieuwd of iemand wel eens in "Voyageurs National Park" is geweest en er meer over kan vertellen?

Gr. Pieter
#1 - 04-11-2010, 01:52 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***8 Patents Granted*** (Update Feb-2021)

Jez

Hey Pieter,

We waren 2 maanden geleden in Voyageurs. Dit is een park voor waterliefhebbers, omdat je het het beste vanaf het water kunt verkennen. Wij waren er op een mooie maar koude dag en zijn niet zo van die watermensen. We hebben het daarom alleen even vanaf de kant bewonderd. Als je hier de tijd neemt EN een boot, denk ik dat je een mooie tijd hebt!
#2 - 04-11-2010, 21:41 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

ned in MO

Kopen in Amerika? Ga naar onze vernieuwde website!!
Geen lidmaatschapskosten meer maar nog wel die geweldige korting en service!!
www.weship-it.com en binnenkort! www.uship-it.com

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15