Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

excursies: nu boeken?

Discussie gestart

Spartan

Ik ga half april naar Boston waar ik een excursie whale watchen wil gaan doen ik denk dat ik deze wel van te voren moet boeken.

Verder vroeg ik me af of het noodzakelijk is om rondleidingen of excursies als ride the ducks (in Philly) van te voren te boeken of dat ik ook gerust daar de kaartjes kan halen voordat ik ernaartoe ga?
Ik heb hier verder geen ervaring mee...altijd via reisorganisatie geboekt (zomervakanties)...eerste keer dat ik zo op vakantie ga (en alleen)...dus een beetje advies word erg gewaardeerd!


Alvast Bedankt,
Björn
#1 - 24-02-2010, 15:23 uur

Jez

Dat hoef je niet te reserveren. Wij hebben vorig jaar april de Duck tour in Philly gedaan, zonder reserveren. En ook voor de whales lijkt het me half april niet nodig. Kijk wel even wat het weer doet, want dat kan in april slecht zijn. En dan wil je misschien niet op zee zitten (bovendien is de kans dan kleiner dat je de whales goed kunt zien).
#2 - 24-02-2010, 21:49 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

Spartan

ok bedankt, dat is dan alvast weer een zorg minder voordat ik op vakantie ga :)
#3 - 24-02-2010, 22:06 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15