Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Hotel LAX en strand Santa Monica/Venice??

Discussie gestart

Saskia246

In mei eindigen wij onze rondreis door het westen met 3 dagen in LA.

We willen de huurauto aanhouden en een hotel aan het strand boeken. Zelf zat ik te denken aan Santa Monica beach. Of is Venice Beach leuker??
Overdag gaan we dan met de auto naar LA, Bev.Hills, Hollywood etc.
Eind van de middag nog even lekker zwemmen en 's avonds lekker eten in gezellige restaurants. Santa Monica (en de pier daar) leken me daar een erg leuke locatie voor. Klopt dat?

En hoever ligt Santa Monica van LA? (hoe lang rijden me de auto?)
En weet er iemand nog een leuk hotelletje?? Liefst niet de grootschalig.

De laatste avond moeten we 's nachts vliegen (om half vier 's nachts inchecken). Ik zat zelf te denken aan een hotel op LAX. Dus: aan het eind vd dag de auto inleveren op het vliegveld en dan daar een hotel. Het liefst niet te duur. Ik had gelezen dat een aantal hotels ook een 24-uurs shuttle service met het vliegveld hebben. Heeft iemand aanraders?? En is het evt. ook mogelijk om daar een kamer voor een paar uur te boeken? Bijv. van 22.00-3.00? Alleen maar om een kort nachtje te slapen.

Groetjes,
Saskia

#1 - 14-12-2007, 09:53 uur

tino

Hoi Saskia,

We hebben zelf de eerste nacht een hotel bij het vliegveld genomen. Dit was een holiday inn hotel. Volgens mij is deze niet duur en verder een prima hotel. Hoewel het dicht bij het vliegveld ligt is het op de kamer behoorlijk stil. http://www.ichotelsgroup.com/h/d/hi/1/en/hotel/LAXIA/welcome
Hotel ligt dicht bij de verhuurbedrijven en heeft een airport shuttle.

Groeten Tino
#2 - 14-12-2007, 12:56 uur

DeWilde

Ik zou gewoon 's nachts uitchecken in Santa Monica en naar het vliegveld rijden, auto inleveren, en met de shuttle naar het vliegveld. Dan bespaar je weer wat tijd met inchecken en zo...

Een hotel in Santa Monica zou ik niet weten, maar restaurants als Houston's of Beni Hana in Santa Monica zijn wel aan te raden. James Beach in Venice Beach is ook leuk.

Zonder verkeer rijdt je van Santa Monica naar downtown in een minuut of 25, maar tijdens spits uur (van 3 tot 7) kan je wel op een uur a anderhalf uur rekenen.
#3 - 15-12-2007, 01:23 uur
Supply Chain Professional looking for a job in the San Francisco Bay Area. Please have a look at my personal website for further details.

Tinita

Wij hebben voor volgende zomer onze eerste nacht ook geboekt in het Holiday Inn op LAX. Wij landen pas om 22.00u (als alles op tijd aankomt!) en dan heb ik geen fut meer om heel LA door te rijden.
Wij betalen voor het Holiday Inn $95 per nacht in juli. Ik veronderstel dat zij ook een shuttle service hebben.

Groetjes
Tine
#4 - 15-12-2007, 09:15 uur

Makki

Ook de Holiday Inn heeft een gratis airport shuttle.
Makki
#5 - 30-12-2007, 12:50 uur

sweatbox

Ik kan het Bayside Hotel in Santa Monica aanraden. Door Lincoln Bvld af te rijden ben je zo op LAX, buiten de spits althans. Het Seaview Motel is ook voordelig, maar ken ik verder niet.
#6 - 31-12-2007, 07:20 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15