Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Stoelen selecteren Airbus 330-300 Delta airlines

Discussie gestart

Catta

Over een paar weken vliegen we naar Orlando met Delta Airlines. Nu kan ik al online stoelen reserveren en vraag ik me af wat de handigste stoelen zijn voor ons. De meeste stoelen zijn al bezet, bijna achterin kan ik nog wel 2 stoelen naast elkaar aan het gangpad krijgen maar verder naar voren zijn alleen in de midden rij nog stoelen over ( de middelste 2 van de 4 stoelen).

Op Atlanta hebben we maar anderhalf uur om over te stappen dus willen we zo snel mogelijk uit het vliegtuig zijn. Hoe gaat het uitstappen in Atlanta? Is alleen de voorste deur open of ook de achterste deuren? In het laatste geval kan ik stoelen achterin reserveren, anders ga ik voor de middelste stoelen.

Groetjes, Catta
#1 - 23-08-2011, 13:15 uur
USA Zuid-West 2009:        http://petercathy2009.reislogger.nl/archief/
Oost Europa 2010:            http://peterencathy.reismee.nl/
USA Zuid-Oost 2011:        http://petercathy.blogspot.com/
USA West 2012:               http://petercathy2012.blogspot.nl/

Frasi

Ik zou voor de stoelen aan het gangpad gaan: het is een lange zit en om telkens je buren te storen als jij naar het toilet moet of even de benen wilt strekken. Bij Delta kan je 90 dagen voor vertrek je stoelen al kiezen dus dat is een tip voor een volgende keer.
Op zich is Atlanta een efficiŽnte luchthaven en gaat Immigratie erg snel. Het uitstappen gaat vrij snel: als je een beetje doorloopt richting Immigratie kan je zo wat mensen passeren en toch wat tijd terugwinnen.
In mijn herinnering worden beide deuren gebruikt maar ik ben niet meer 100% zeker.
#2 - 23-08-2011, 19:43 uur

Jez

helaas moet je nog wel op je bagage wachten. Of je echt tijd wint? Ik vraag het me altijd weer af.......
#3 - 23-08-2011, 20:58 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

jhbechthum

Als je op de site van Delta boekt kun je gelijk bij het boeken al je stoelen kiezen.
Om te bepalen wat (voor jou) de beste stoelen zijn kun je gebruik maken van www.seatguru.com.
Voor zover ik me kan herinneren wordt op Atlanta alleen de voorste uitgang gebruikt, maar het is toch afwachten wat er eerder is: zelf of de bagage.

Johan
#4 - 23-08-2011, 21:12 uur
Bezocht: AL-AR-CO-FL-GA-HI-ID-MI-MS-NC-NE-NY-PA-SD-TN-UT-VA-WV-WY
2019: UT-AZ-NV-CA-GA-AL

Catta

Bedankt voor de snelle reacties.
Ik zag gisteren pas dat ik al 90 dagen van te voren de stoelen had kunnen reserveren, dus inderdaad een les voor de volgende keer. Dit is de eerste keer dat we met Delta vliegen, eerder zijn we met United Airlines (tickets van Lufthansa) en Martinair (via het reisbureau) gegaan. Deze keer hebben we de tickets geboekt in februari bij de KLM, daarom konden we geen stoelen kiezen bij het boeken.
Ik heb op jullie aanraden nu 2 stoelen met een gangpad er tussen in gekozen. Snel doorlopen kunnen we wel en dan is het zoals je zegt toch wachten op de koffers. De laatste keer toen wij in Washington DC moesten overstappen, kreeg mijn man een gele kaart en moest wij ergens in een kamertje onze paspoorten in een enveloppe doen en op de balie leggen en gaan zitten wachten tot ze zin hadden om daar iets mee te doen. Hoewel wij de enige wachtenden waren in het vertrek duurde het nog een half uur voor iemand de paspoorten uit de enveloppe haalde en ze controleerde. Ik heb inmiddels meer van dit soort verhalen gelezen op dit forum en daarom begin ik 'm nu een beetje te knijpen dat die anderhalf uur misschien te kort is en wij onze aansluiting kunnen missen.
Hopelijk gaat alles vlot en hoeven we niet naar de extra controle.

Groetjes, Catta
#5 - 24-08-2011, 09:03 uur
USA Zuid-West 2009:        http://petercathy2009.reislogger.nl/archief/
Oost Europa 2010:            http://peterencathy.reismee.nl/
USA Zuid-Oost 2011:        http://petercathy.blogspot.com/
USA West 2012:               http://petercathy2012.blogspot.nl/

Catta

Inderdaad is alleen de voorste uitgang gebruikt. Stoelen aan weerszijden van het gangpad is zeker prettiger tijdens zo'n lange vlucht, je hebt meer bewegingsruimte. Echter omdat wij bijna achterin zaten hebben we lang moeten wachten voor we het vliegtuig konden verlaten, onze koffers waren er eerder dan wij zelf want die stonden zelfs al naast de band te wachten. Bij de immigration hebben we bijna een uur in de rij gestaan zodat we onze aansluitende vlucht hebben gemist. We werden naar de balie van Delta Airlines gestuurd daar lagen al nieuwe boarding passen te wachten, we waren automatisch doorgeboekt voor de volgende vlucht. Over een paar dagen vliegen we weer terug naar huis vanuit Miami met een rechtstreekse vlucht, we hebben wederom stoelen aan beide kanten van het gangpad gekozen.
Ik dank jullie hierbij voor jullie adviezen, wie wil weten hoe onze reis is verlopen kan dat lezen op onze blog http://petercathy.blogspot.com
#6 - 20-10-2011, 04:20 uur
USA Zuid-West 2009:        http://petercathy2009.reislogger.nl/archief/
Oost Europa 2010:            http://peterencathy.reismee.nl/
USA Zuid-Oost 2011:        http://petercathy.blogspot.com/
USA West 2012:               http://petercathy2012.blogspot.nl/

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15