Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Wie helpt mij met mijn afstudeerscriptie over autorondreizen door USA?!?!

Discussie gestart

shantjuh

Beste Amerika gangers,

Ik ben een 4e jaars student van de opleiding Management Toerisme te NHTV Breda. Voor mijn afstudeerscriptie doe ik een onderzoek naar autorondreizen door de Verenigde Staten. Het doel van dit onderzoek is om inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van de consumenten met betrekking tot autorondreizen.

Om tot dit inzicht te komen heb ik Uw hulp nodig door het invullen van de enquête. De enquête vindt u door op onderstaand URL link te klikken;
http://www.thesistools.com/?qid=98961&ln=ned

De vragenlijst zal ongeveer 10 minuten van uw tijd in beslag nemen. Het onder zoek is volledig anoniem. Dit betekent dat Uw gegevens op geen enkele wijze gekoppeld zijn aan de vragenlijsten en kunnen dus nooit bekend worden voor anderen. De ingevulde vragenlijsten blijven tijdens dit onderzoek in persoonlijk bezit en worden na de presentatie van het eindrapport vernietigd.

Graag ontvang ik de ingevulde vragenlijst uiterlijk terug vóór maandag 15 februari 2010.

Hartelijk dank voor Uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Shannon
#1 - 16-01-2010, 20:40 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15