Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Stage in Baltimore

Discussie gestart

carlijn

Hallo, Ik ga volgend jaar een jaar stage lopen bij een hotel in Baltimore voor mijn Opleiding Toerisme.
Kan iemand mij een beetje vertellen hoe de stad is en wat leuk is om te doen en te zien.

Carlijn
#1 - 28-03-2005, 12:15 uur
« Laatst bewerkt op: 28-03-2005, 12:16 uur door carlijnsimons »

visuar

In Google gezocht op "lonely planet baltimore":

http://www.lonelyplanet.com/destinations/north_america/baltimore/

Daar staat info en links naar Lonely Planet guides over Baltimore en dat gebied.

Daarnaast zou ik op Google gewoon eens zoeken op "Baltimore" eventueel met andere woorden die overeenkomen met interesses die je hebt etc.

Veel plezier in de states!
#2 - 29-03-2005, 16:58 uur
Groetjes! Rob
Geen geluk DV-2006 & 2007. Op naar DV-2008 :)

PetraVS

Waar in Baltimore?  De Inner Harbor is heel leuk, met veel winkeltjes en restaurants.  Verder is er een prachtig aquarium en de Science Center is ook erg leuk.  Baltimore is een kleinere stad, maar wel heel leuk, je zult het er vast naar je zin hebben!
#3 - 30-03-2005, 04:47 uur

carlijn

Ik zit bij t Renaissance (Marriott) hotel in de Inner Harbour... dankje voor je tip (lonely planet.)

#4 - 08-05-2005, 16:25 uur

leoninDCity

Baltimore een kleinere stad... maar nog altijd meer stad dan de meesten in Nederland gewend zijn!?! als je daar bent, vergeet dan niet om ook een wedstrijd van de Baltimore Orioles bij te wonen, en tijdens de game bier en frankfurter te eten, dan voel je je pas echt amerikaans! En stap eens in de bus naar Washington om alle monumenten op de foto te zetten, en een koppie thee halen bij Bush ;) Veel plezier daar!
#5 - 24-05-2005, 04:35 uur

B-man

Baltimore is inderdaad niet zo groot als bijv. New York maar het is de 16e grootste stad van de VS en qua inwoneraantal groter dan bijv. Boston en Wahington DC. Het Renaissance Marriot hotel is een van de nieuwere hotels in Baltimore en ligt aan het water in een regio van de stad die enorm in opkomst is. De Inner Harbor is inderdaad heel leuk en is een van de dingen waar Baltimore veel succes mee heeft bij de toeristen. Verder heb je nog Fort McHenry waar o.a. het volkslied van de VS is ontstaan. Neem ook een keer de Water Taxi naar Little Italy en Little Greece. Verder ligt de stad relatief (zeker voor Amerikaanse begrippen) dicht bij Washington DC, Philadelphia en New York. Je moet zeker ook een keertje naar Annapolis, de hoofdstad van Maryland, als je tijd hebt. Klein maar met veel historie. Ik weet niet of je al huisvesting hebt gevonden of dat het hotel dat regelt maar mocht je dit nog doen kijk dan wel even goed naar de wijken van de stad want er zitten er, zoals in elke stad, een paar bij waar je NIET wil zitten.

B-man
#6 - 14-07-2005, 15:22 uur
"There is nothing wrong with America that cannot be cured by what is right with America"

NYC in 4 dagen! : http://www.verenigdestaten.info/new-york-city-in-een-weekend-4-dagen/

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15