Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Backpacken US/Visa?

Discussie gestart

Cowboy Henk

Dag allemaal!

Ik wil graag naar amerika om er te werken en rond te trekken.  elke mongool doet zoiets in australie, maar het is mijn droom om dat in amerika te doen. nu probeer ik erachter te komen hoe het precies zit met visa ed, maar echt duidelijk is dat nog niet. kan je überhaupt wel een jaar (of langer) op de bonnefooi erheen gaan met een zak geld en werk zoeken? en weet iemand ook hoe makkelijk/moeilijk het is om als buitenlander daar aan t werk te komen? (soort werk maakt niet uit) ik wil er gewoon heen, en als t me bevalt en ik heb leuk werk, er misschien wel voorgoed blijven, weet iemand ook wat voor restricties daar aan vast zitten?

alle reacties en tips welkom!

BVD

Groeten van Cowboy Henk.
#1 - 19-12-2004, 16:42 uur

Jez

Volgens mij kan dat wel, een jaar of langer, onder de noemer "illegaal"............. Is het niet max. 3 maanden met een toeristenvisum?
#2 - 20-12-2004, 20:26 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

Cowboy Henk

met een toeristenvisum  wel ja, max 90 dgn. maarre...illegaal, dat ga ik niet doen natuurlijk, lijkt me niet zo verstandig!
#3 - 20-12-2004, 22:19 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15