Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Doorreis Amerika vanuit Canada

Discussie gestart

lafusion

Komend jaar staat er een vakantie op de planning die start in Toronto en van daaruit per auto/camper gaan we naar Winnipeg om daar familie te bezoeken. We hebben hierbij gekozen voor de route door Amerika om daar ook wat zaken te bekijken en omdat die route over het algemeen interessanter is. Echter zit ik nu met de vraag hoe het zit met de diverse visa. Omdat ik niet echt duidelijk heb waar ik op zou moeten zoeken hier even een nieuw topic.

Alvast bedankt voor jullie reacties!
#1 - 12-10-2012, 10:25 uur

Old Faithful

Citaat
Mag ik de Verenigde Staten over land binnenkomen vanuit Canada of Mexico krachtens het Visa Waiver Programma?

Ja.  Als u  de Verenigde Staten bij een landsgrens binnengaat, hoeft u geen retour- of doorreisticket voor te leggen. Het Bureau of Customs and Patrol zal u een vertrek-/aankomstdocument I-94W bezorgen bij de grenscontrolepost. U zult 6,00 USD aan administratieve kosten moeten betalen in Amerikaanse dollars. Dat bedrag wordt aan alle reizigers aangerekend, zowel degene met als zonder visum.

Bron: http://dutch.belgium.usembassy.gov/faq2/het-visa-waiver-programma.html
#2 - 12-10-2012, 12:37 uur
Groet,

Old Faithful

lafusion

Bedankt voor je reactie. Ik ga de pagina eens doorlezen :)
#3 - 13-10-2012, 16:02 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15