Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Studenten Visium

Discussie gestart

Bizzy G.

Goedenavond,
Ik heb een korte vraag voor jullie mensen
ik wil namelijk graag in Amerika (Washington DC) op het Northern Virginia Community College studeren maar daarvoor heb ik een student visum nodig of terwijll F1-Visa genoemd
en mijn vraag daarvan uit is kun je die student Visum ook aanvragen bij een reisbureau in nederland zoja hoeveel gaat dat uiteraard kosten?
zodat ik namelijk wordt toegelaten als ik eenmaal in dat land terechtkom?

Met vriendelijk groeten,

Gilly
#1 - 14-12-2010, 18:08 uur

hdeweert

Voor een visum moet je bij de Amerikaanse Ambassade zijn. Als je ze zo maar bij een reisbureau zou kunnen krijgen waren ze al snel uitverkocht.
Lees verder het forum eens door daar is genoeg te vinden over studie visa etc en verder kun je terecht op de site van de Amerikaanse ambassade.
succes
#2 - 14-12-2010, 19:04 uur

Dutchess

Begin eens met deze link te bekijken, daar zullen de meeste van jouw vragen beantwoord worden. De eerste stappen zijn dus om door die school aangenomen te worden en dan van die school een I-20 aan te vragen. Zonder de I-20 kun jij het visum niet aanvragen.
#3 - 14-12-2010, 20:14 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15