Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Poll

wat kan ik doen?

gewoon gaan en afwachten?

0 (0%)
moet ik echt het boekje bestellen?

0 (0%)

Totaal aantal stemmen: 0

help mijn esta aanvraag klopt niet meer!!

Discussie gestart

odiliaalida

Hoi,

Ik ga over drie weken naar de usa.
Nu heb ik het esta visum ingevuld en ben erna akkoord verklaard. Nu blijkt achteraf dat klm de vluchtnummers heeft gewijzigd. Ik wilde dit doorgeven op de esta website maar kan alleen maar het vluchtnummer van de heenvlucht wijzigen en niet de terugvlucht...
Heb ik nu een probleem?

Ik heb klm al gebeld maar die verwijzen mij naar de amerikaanse ambassade, die heb ik gebeld en die verwijzen mij naar de esta website en die heb ik een mail gestuurd en die geven aan dat ze het me niet willen vertellen hoe dat werkt maar dat ik maar een boekje met uitleg moet bestellen van 50 dollar!!

Graag hoor ik hoe of wat.

groetjes
#1 - 08-10-2009, 08:24 uur

Ebelix

Je kan je ESTA aanvraag altijd opvragen en wijzigen.
#2 - 08-10-2009, 09:58 uur
NBA Guru 2009    WK voetbal Guru 2006    NFL Guru 2012

bgroeneveld

Je hebt waarschijnlijk niet een echte regeringssite te pakken gehad, eentje met 'gov' in het adres, want het lijkt me stug dat de Amerikaanse regering om $50 vraagt voor een boekje met uitleg over de ESTA, volgens mij moet een dergelijke uitleg altijd gratis beschikbaar zijn op dezelfde site als waar je je aanvraag indient.

Ik zou me maar niet al te veel zorgen maken, een goedgekeurde ESTA is twee jaar geldig en ik neem aan dat men niet verwacht dat je altijd precies dezelfde vlucht neemt.

Plus, ESTA is alleen maar een aanmelding, de uiteindelijke beslissing wordt genomen door de immigratieambtenaar bij aankomst in de VS. En die kijkt naar het groene formuliertje dat je nog steeds in het vliegtuig moet invullen.

Goede reis en maak je niet al te zenuwachtig. De VS heeft elke euro nodig die het krijgen kan! En nette mensen hebben altijd een heel grote kans om de VS binnen te mogen komen om die eurotjes uit te geven.
#3 - 08-10-2009, 13:43 uur

Bakvet


Goede reis en maak je niet al te zenuwachtig. De VS heeft elke euro nodig die het krijgen kan! En nette mensen hebben altijd een heel grote kans om de VS binnen te mogen komen om die eurotjes uit te geven.


Dit ben ik met je eens. Soms, zoals dit jaar, ben ik in de gelegenheid om twee keer naar de VS te gaan. Dus ik vroeg aan de toelatings-ambtenaar of ik in de problemen zou komen als ik nog een derde keer zou gaan binnen een jaar.

Die man begreep niet waarom ik het vroeg. Het was helemaal geen probleem. Je mag zo vaak als je wilt komen en binnen redelijke tijd weer vertrekken. Je wordt alleen afgewezen als je drie maanden lang blijft op een Visa Waiver verklaring en dat dan probeert te herhalen.
#4 - 09-10-2009, 05:00 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15