Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

ESTA voor binnenlandse vluchten?

Discussie gestart

Huls

Voor mijn reis in augustus 2010 heb ik reeds een ESTA aanvraag ingediend. Je moet hierbij invullen met welke vlucht je aankomt, en vanuit welke plaatst.
Ik vlieg vanaf Amsterdam naar Washington, om direct over te stappen op de vlucht naar San Francisco. De terugreis maak ik dezelfde route, dus ook via Washington.

Bij de ESTA aanvraag heb ik het vluchtnummer van de vlucht Amsterdam-Washington ingevuld. Maar moet ik nu ook voor de vlucht naar San Francisco een aparte ESTA aanvraag indienen, of gaat het ze alleen om de eerste aankomstlocatie binnen de US?

Wat mij overigens ook niet duidelijk is, is of dat je (het uitgeprinte) formulier mee moet nemen naar het vliegveld. Hopelijk kan hier ook iemand antwoord op geven.
#1 - 24-11-2009, 20:54 uur
« Laatst bewerkt op: 24-11-2009, 20:56 uur door Huls »

bedeve

Je hebt het antwoord zelf al gegeven.
Je vertrekt uit Amsterdam,en komt op Washington Dulles de V.S binnen
Dat is dan ook hetgeen je vermeld op je Esta aanvrage.
een print hiervan hoef je niet mee te nemen.
Het groene kaartje is hetgeen je inleverd bij de gastvrije mensen van Immigration.

#2 - 25-11-2009, 10:29 uur

Annique & Maarten

Op een ander forum heb ik gelezen dat er wel gevraagd werd naar een print van de ESTA formulieren.
Ik neem het voor de zekerheid maar mee.
#3 - 25-11-2009, 10:39 uur
De USA blijft geweldig! Er is nog zoveel moois te zien!
In juli 2016 voor de 17e keer naar de USA!

Tammy

Wij zijn in oktober naar Orlando gevlogen samen met vrienden. Voor ons was het tweede keer dit jaar dat we naar Amerika gingen, voor onze vrienden de eerste keer dit jaar. Zij moesten een print laten zien van het esta formulier, wij niet. Toen wij in juni naar Amerika gingen hebben wij geen esta formulier laten zien, er werd ook niet omgevraagd. Misschien dat het per vliegveld verschilt, maar ik zou het inderdaad voor de zekerheid maar meenemen.
#4 - 25-11-2009, 20:15 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15