Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Sport in de Uni's

Discussie gestart

PlasticYeezus

Ik vroeg me af of er een maximum leeftijd of andere bepaalde voorwaarden is om te sporten een  Uni of College.. Om een voorbeeld te geven , als je graag zou meedoen met de ploeg van American football van je uni moet je dan iets doen? Of is het zoals bij ons gewoon gaan aankloppen bij de ploeg , inschrijven en klaar?

Vraag dit hier omdat ik info aan het opdoen ben voor te gaan studeren in de VS, staat nog wel in zijn beginschoenen  ;)

Grtz!
#1 - 19-10-2013, 23:36 uur

bgroeneveld

Football aan een Amerikaanse universiteit of college is geen sport, maar een godsdienst en wordt daardoor zeer serieus genomen. Voorbeeld: de coach van het footballteam krijgt vaak meer betaald dan de rector van de hele universiteit.

Even binnenlopen en meedoen met 'het' team gaat dus niet. Wat niet wegneemt dat er ook gewoon gesport wordt. Er is altijd wel een groepje dat op een lager niveau speelt en daar kom je waarschijnlijk wel makkelijker bij. Mensen die veel aan voetbal gedaan hebben (en ik neem aan dat jij aan 'gewoon' voetbal gedaan hebt) worden vaak ingezet als 'kicker' iemand die de bal na de derde 'down' zo ver mogelijk naar het veld van de tegenpartij schopt.
#2 - 21-10-2013, 14:38 uur

PlasticYeezus

Wist dat sport belangrijk was, maar zo belangrijk nu ook weer niet...
"Semi-prof", dus als ik naar daar zou gaan is het ook voor de voetbal. Tenzij de andere Football mij zo hard aanspreekt.
werkt dit met voetbal ook zo? of is dat meer de Zedenleer sport van een college. >:D
#3 - 22-10-2013, 11:00 uur

bgroeneveld

'Echt' voetbal (dat je met je voeten speelt), is aan het opkomen in de VS. Begint steeds populairder te worden, vooral op middelbare scholen (onder meer natuurlijk omdat je er geen duur 'harnas' voor nodig hebt). Op hoger niveau is vooral het meisjesvoetbal erg populair (en dat is natuurlijk een probleem voor niet-meisjes). Maar er is nu een echte competitie, met betaalde spelers (zij het niet zoveel als 'football' spelers).

Ik zou gaan zoeken op 'soccer' en 'university' of de naam van een college of universiteit en 'soccer.'

Succes.
#4 - 22-10-2013, 15:08 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15